A budapesti Molnár autós iskoláról vélemények?
2020. jún. 8. 14:32
A kérdező szavazást indított:
Jó
Nem jó
Egyéb
5 szavazat
1/3 anonim válasza:
Gyakorlati oktatót érdemes keresni, nem iskolát... egy iskolán belül is lehet jó és gyenge, rossz oktató, az egész tanulási folyamat kulcsa pedig az a személy, aki vezetni tanít, akivel össze leszel zárva
2/3 anonim válasza:
Ma a Molnár autósiskola egyik tanulója majdnem összetört. Valami kék Ford focus típusú gépjárműben ültek. Lakott területen kívül beálltak 55-re, kb 1 km-es sor feltorlódott. Majd végre mire odakerült a sor, hogy én is előzhettem volna, lefékez 40-re majd miután kitettem az indexemet annak érdekében, hogy előzési szándékomat jelezzem és már a szembe jövő sávba áthúztam a kocsit abban a pillanatban ő ugyanezt eljátsza indokolatlanul.
Az út padkán a füves részen állt egy autó, kényelmesen elfért volna mellette irányváltoztatás nélkül, de nem, ő rám húzza a kormányt.
Szóval nem ajánlom. Vagy legalábbis a kék Ford focust kerüld el messziről, nem tudom ki oktat benne de gratulálni tudok neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!