Kerékcsapágyat tönkre tudja tenni a szerelő kézifék bowden cseréje közben?
#16 vagyok
Van saját vállalkozásom, műhelyem. Az ügyfelek döntő többsège arra játszik, hogy ne kelljen fizetni.
Kevés olyan dolog van amit ne hallottam volna.
Èvtizedes tapasztalattal ilyen 5-10 ezer forintos dolgokhoz úgy állok, hogy semmi gond, cserèlem saját költsègre ha látok benne realitást a panaszra.
Írunk róla papírt, ès többet nem kell jönni. Lèpítettem az összes ilyet!
Mára ha új ügyfèl felkeres, kisètálok a kapuba, ránèzek ès megmondom, hogy van -e pènz a zsebèben, vagy csak szórakoztatja a vállalkozókat ès versenyeztetni akarja őket, hogy ki csinálná meg 20 ezer forinttal olcsóbban a gazdasági totálkáros autóját.
A spórolás idővel áttèr mèrhetetlen költekezèsbe.
Azért a szereloket se kell félteni. Automata váltó olajcsere , mondjak 140e Ft. Nézem, húzós , 30 az olaj de oké. Kérdezem szűrőt cserél e? AAA ebben nem lehet. Basszus a gyári szűrőt megvettem még évekkel ezelőtt de sebaj.
Mondja hogy papírt írunk hogy az én felelősségemre csereli. Na mondom király. Milyen olaj ? MOTUL, a legjobb mondja. Mondom a motulnak nincs egy olajat se aminek specifikáció alapján megfelelő lenne.
Hát én jöttem is el.
20+ éves az autó? Vagy nincs messze tőle? Az azért tán sejtet valamit.
Nyűglődj, vagy inkább tanuld ki az autószerelést, aztán veszekedj magaddal.
20-as megelőzött.
Van a szomszèdomban egy ugyan ilyen hangvètelű ember, aki detto ezt csinálja.
Mindenre van pèlda ès ellenpèlda. Mindenhol vannak kóklerek!
Viszont ne felejtsètek el, hogy kis pènz kis foci.
Az automata váltós hozzászólásra reagálva, egyből olyan helyre kell vinni, ahol ezekre vannak specializálva (mielőtt odamegyünk, felhívjuk). Egy perc alatt kiderül, hogy èrt -e hozzá vagy csak gyakorolna rajta. Pillanatok alatt lecserèlik az olajat, szűrőt.
De mivel az átlag Magyar is egy fillèreskedő típus, így elvárná azonnal az olcsó, tökèletes munkát. Vagy mèg a munkavállaló fizessen èrte.
Kinek nem inge, az ne hasonuljon. Akire meg ráillik, az ne jöjjön el Hozzám javíttatni.
Megbontás után lesznek hangok.
Van rá megoldás! Ki kell cserèlni a +20 èves szilenteket, gumikat, menesztő alkatrèszeket. Komplett futómű felújítás. Ja, hogy többe kerül mint maga a kocsi?
Ne a szomszèd haver, jóbarát Józsi bácsitól tanuld a szakmát, hanem Normális, szakavatott, friss elmèjű, hozzáèrtő szakembert kèrdezz.
Rengeteg ügyfèl túl könnyen elhisz mindent amit hall. Olvass utána, szakfórumokon. Igen, időbe tellik, energiát emèszt.
Kókler szerelők ettől függetlenül rengetegen vannak, de erre csak annyit: referencia munka, ès lehetősèghez kèpest legyen számlakèpes. Hogy tudd èrvènyesíteni a jogaidat.
Amelyik variál, meg ügyeskedik azt hagyjátok a búsba, mert a vègèn csak Ti lesztek csalódottak. Nem kell ehhez egyetemi diploma. Nem hiszünk a mesèkben.
Ja igen, amit Èn javaslok az pènzbe kerül, többe mint a sufnis szerelő. Mèrlegeljetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!