Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hidrotőke vagy valami más?

Hidrotőke vagy valami más?

Figyelt kérdés
Ma reggel beindítottam az autóm (BMW e46 QP, 1,8 Benzin), egy-két másodpercig kopogott, majd teljesen elmúlt. Leállítottam, majd újra be, de nem adott ki ilyen hangot már, szépen járt. Kb 3 hónapja néztem benne olajat, nem járok vele sokat, illetve nem is csepeg belőle, az olajszint rendben volt akkor. Várok vele, majd egy pár óra múlva ránézek az olajra. Decemberben lett benne motor cserélve. Szervízben. Hajtókar lehetett vagy esetleg érne egy vezérlés csere? Nő vagyok, nem értek annyira az autókhoz, a kérdésemet így nézzétek.

2023. ápr. 11. 13:07
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Semmi. Annyi idő kell hogy felálljon az olajnyomás, addig csörög. Normális.
2023. ápr. 11. 13:36
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem normális ha csörög egy motor. Hidegen sem. Ha nem épül fel időben az olajnyomás más lehet a gond. Ahol a motort cserélték, ha korrekt a csapat, egy kérdést megérne náluk szerintem.
2023. ápr. 12. 08:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!