Hunday Tucson és a Ford Raptor jó autó? Megvennétek?
Figyelt kérdés
Ha nem, akkor miért nem. Magyarázzatok. Köszönöm.2023. ápr. 10. 02:22
3/11 nemaRendőrség válasza:
Kicsit más kategória a kettő.
Tucson nem rossz, de suv, és mint olyan, kicsi. Inkább valami kombi/egyterű.
Raptor nekem annyira nem tetszik, inkább egy amarok
4/11 anonim válasza:
Tucson.
A Raptor (akár a Rangerre, akár az F150-re gondolsz) egy divat pickup, Magyarországon semmi értelme.
5/11 A kérdező kommentje:
Az audi a4 -el kapcsolatban mi a válaszotok?
2023. ápr. 10. 08:50
7/11 anonim válasza:
Tucsont igen, rapotort nem.
Ez csak saját vélemény, de:
Nekem a raptor túl nagy, sokkal jobb egy tucsonnal közlekedni pályán és városban. Persze lehet mondani ekkora összegű autónál, hogy nem számít a fogyasztás, de számít. Ahogy az is számít, hogy még amcsinál ahol 60mph a megengedett legnagyobb sebesség, ott tökéletes, európai pályán már nem.
Tucsonnal szemezgettünk pár éve, de akkor nem volt pénz rá, most pedig a koleos jobban tetszik
A tucson formára
8/11 A kérdező kommentje:
Tudom. De a6 vagy a4 mellett dontenetek? Artol vagy adottsagtol fuggetlen melyik kene inkabb?
2023. ápr. 10. 08:52
9/11 anonim válasza:
Ha nem számít az ár, akkor mindképp a6, velük ugyan az, csak nagyobb és talán jobb minőségű minimálisan.
10/11 nemaRendőrség válasza:
Ha bármi bejöhet a képbe akkor már egy Masersti Ghibli. Az legalább tényleg szép, és nem is olyan drága
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!