Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyi az az összeg amiért...

Mennyi az az összeg amiért már lehet kapni megbízható, jó állapotú szívóbenzines japán autót?

Figyelt kérdés

Megbízható, problémamentes autót keresek (külső állapot nem érdekel) mivel az autó napi használatára vagyok kényszerítve ezért csak japán autókban gondolkodom és ezeket néztek ki magamnak a pénztárcám alapján (mellékelve az ár a kínálat aljából és tetejéből)

Toyota Corolla 9gen:

800 ezer - 1.7 millió

Honda Civic FN (8.gen):

1.6 millió - 3.5 millió

Suzuki Swift (1.generációs már nem papírdoboz):

800 ezer - 2.4 millió

Ezek közül a Swift-re nem költenék sokat legszívesebben (hiszen legkevésbé értéktartó) és ott a legegyértelműbb, hogy a kínálat alja rengeteget míg a kínálat teteje alig futott példányokat jelent.

A Civic már sokkal kiegyenlítettebb, mert a kínálat alja és teteje között futásteljesítményben alig van különbség, csak a régebbi modellek sokkal olcsóbbak, mint a 2010 körüliek. Ez azt jelenti, hogy a régebbiek sokkal megbízhatatlanabbak?

A Corolla pedig számomra a legkevésbé érthető, hiszen tudomásom szerint világhírűen megbízható mégis "aprópénzért" hozzá lehet jutni alig futott 80 ezer kilométereshez igaz bő másfél millióért, igaz majdnem 20 év ezeknek az átlagéletkora. Vagy ezek elképzelhető, hogy már tekerve vannak?

Ezek közül milyen példány (és kitől) lenne a legjobb választás?

2023. ápr. 8. 18:12
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Esetleg Toyota Auris?
2023. ápr. 8. 20:29
 12/22 A kérdező kommentje:
#11: Az Auris miben különbözik a Corollától? Mert árban nem sokkal drágább mint a régebbi Corolla viszont jóval fiatalabb példányok vannak belőle (2008-2011) és futott km-re sem sokkal többek.
2023. ápr. 8. 20:49
 13/22 anonim ***** válasza:
Aha, szóval a swift az egy olyan autó aminek volt nulladik és minusz egyedik generációja is? :D :D :D
2023. ápr. 8. 21:18
 14/22 anonim ***** válasza:
13. Szerintem nem értetted amit a kérdező ír. Ő az új típusra gondolt. Az is 1.1 és van belőle turbó változat is, de azok már bőven 2010 utániak.
2023. ápr. 9. 09:15
 15/22 anonim ***** válasza:

Akkor minek írt 1. gen-t?

ezt nem szokták kinullázni?

2023. ápr. 9. 09:54
 16/22 A kérdező kommentje:

#15: JÓ BOCSÁNAT, HOGY MINDENKIT ÖSSZEZAVARTAM!

Wikipédián ez áll:

"First generation (RS; 2004)"

[link]

2023. ápr. 9. 17:46
 17/22 anonim ***** válasza:

15. Szerintem tökre érthető hogy az új generációból az első generáció :D

Nekem mániáim a régi autók, de sokan újat szeretnének.

2023. ápr. 9. 17:52
 18/22 anonim ***** válasza:
Nekem egy 2006-os Lancerem van, 140 ezer km-rel, sosem hagyott ott. Kb. 1 millió körül már lehet venni olyant, amivel nem lesz gond.
2023. júl. 2. 21:37
 19/22 anonim ***** válasza:
0%
Aha, szóval a swift olyan autó amiből volt nulladik meg minusz kettedik generáció? :D :D
2023. júl. 2. 22:54
 20/22 anonim ***** válasza:
19. Te férfiként vagy ilyen hülye? MK1 van itt is, te jó ég..
2023. júl. 8. 10:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!