Miért ideges minden sofőr az utakon?
Habár még csak két éve vezetek, igyekszem megfontoltan,kresz szabályait,mások testiépségét is figyelembe véve vezetni,ám azt vettem,hogy sok vezetőt ez inkább idegesíti.
Lakott területen belül 50-el haladva is sorra előznek le, van aki még az öklét is rázta.
Iskola előtti 30-as táblánál, mikor tényleg 35-el gurulok( tudom ez sem szabályos) dudálnak le mögöttem, pedig a járdán nagyon sok a gyerek, nyilván őket figyelem, nehogy egy lelépjen az útra.
Sávváltáskor direkt a terepjárójával XY inkább elfoglalja az általam elfoglalni szándékozó sáv felét, így kénytelen vagyok visszatérni oda,amely sávot már igyekeztem volna elhagyni.
GLS futár satufékez előttem, kirakja az elakadás jelzőt, és csomaggal a kezében fut a kapucsengőhöz.
Van még ilyen sztori, de egy szó mint száz, érdekelne, miért ilyen a vezetési kultúránk?

A túl szabályos se jó, városba lehet 60-nal is menni.
De figyelmen kívűl kell hagyni őket.

"Miért ideges minden sofőr az utakon?"
Miért túloz minden kérdező?

Jó, igaz, ronda dolog általánosítani is, ebben igaza van a hármasnak. Kicsit indulatosan fogalmaztam.
Kettes,sajnos a belvárosban annyi zebrára,bokrok mögül előugró, e-rollerrel FoodPandázó ember van,hogy nem merem a megengedettnél gyorsabban menni.

Nyalj fel egy T betűt az ablakra hogy lássák mazsola vagy.
Ha valaki túl kockamód vezet az tényleg idegesítő..
De az alap felvetésed amúgy valós, tényleg idegbeteg mindenki, önmagukon túlnőtt EGO-val. Cserébe nem tudnak vezetni sem. Olyankor is nekik áll feljebb amikor ők csináltak nyilvánvaló baromságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!