6 éves w205 diesel vagy új ignis?
Az ignisre évekig nem kell költened egy forintot sem. (mármint alkatrész terén).
6 éves dízel merci, gondolom vagy 300-400e km-el, pont amikor sorban jönnek majd a cserélendő dolgok. És tuti nem cserélik ki az összes dolgot mielőtt eladnák neked, szóval arra évente simán elmehet akár fél millió - 1 millió is.
Bármi cserés lehet rajta és méregdrága az alkatrész mert, hogy (kínai)Mercedes és így megkérik a "minőség" árát.
Amúgy meg egy műanyag fostalicska szerintem... beltere nem sokkal jobb mint egy Passatnak. Zajszigetelés, kényelem kb ugyanaz.
"Az ignis meg a keréknyomát se csókolhatja meg a c-nek."
Marhaság.
Teljes más ligás játékosokat nem lehet és nem is kell összehasonlítani.
De egy új Ignis biztos hogy 10+ évig nem fogja a pénzt zabálni, szemben a használt "prémium" autóval.
Az Ignis egy takarékos, megbízható városi kisautó, a másik meg egy pályára tervezett dízel.
"de aki már egy 205öst megvesz annak már valószínű akad banánra"
Ha megvesz egy újat, és öt évesen eladja.
Aki egy 6 évesen vagy egy új Ignisen vacillál, annak ugyanannyi jut "banánra" mint Ignisre.
A 205-ösre konkrétan kell majd költeni 1-2 milliót 2 éven belül.
vezérlés, kuplung, kettőstömegű, szilentek, fékek, gumik.
És erre mi a garancia? kb semmi...
Míg a suzukira ott van a gyári garancia. Bármi van ingyen kicserélik.
Erre a mercire kapásból kell venni valszeg egyből egy téli-nyári gumiszettet ami van vagy 300e összesen.
Úgy is a kérdező dönti el, én csak vázoltam a helyzetet.
A suzuki tuti költségmentes lesz jó darabig, a mercire meg valószínűleg egyből költeni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!