Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Bosch Car szervizekről,...

Bosch Car szervizekről, vélemények?

Figyelt kérdés

2023. ápr. 2. 22:07
 1/6 anonim ***** válasza:
70%

Csak jót tudok mondani róluk

Legalábbis ahova én járok

2023. ápr. 2. 22:17
 2/6 anonim ***** válasza:
78%
Nagyon-nagyon műhelyfüggő.
2023. ápr. 2. 23:03
 3/6 anonim ***** válasza:

Franchise rendszerben működnek ezek a szervizek. Így nagyon helyfüggő, hogy melyik milyen. Csak az, hogy kint van a Bosch Car szerviz felirat, sajnos nem garancia semmire.

Nekem egyikkel van konkrét tapasztalatom. Otthonról 200 km-re jövök-megyek az autóval, majd egyik leállítás után se kép, se hang. Nem csinál semmit, hiába fordítom el a kulcsot. Akku jó, 12,6V alapból. Péntek délután, nem messze innen rémlett hogy van egy ilyen szerviz. Autó bezár, elballagok. Készségesek voltak, ki is jöttek, bevontatták az autót. Meg is nézték még aznap. Először rávágták, hogy akku, de nem baj, adnak nekem újat. Mikor mondtam hogy rámértem, nekem jónak tűnik. Lekezelően csak annyit mértek, hogy biztos rosszul mértem, mert nem értek hozzá. Majd ők megmondják a tutit. Rámérnek, kiderül, hogy jé, valóban jó az akku. Ezután szanaszét akarták szedni az egész belteret, mert állítólag a gyári riasztót kell kiiktatni, kibányászni kompletten, mert az tilt le. És állítólag a vezérlője minden egyes autóban gyárilag egyedileg máshova kerül, hogy elrejtsék. Ezért az egész műszerfalat ki kell venni. Ebben nem nagyon hittem, de oké hétfőn neki kezdenek. Nekem nem volt mit tenni otthagytam az autót, hazavonatoztam. Hétfőn visszamentem nyitásra. Vittem az autó pótkulcsát tenni egy próbát hogy nem csak a kulcsban lévő transzponder szórakozik-e. Indítom a szerviz udvarán és pöccre indul. Ami furcsa, hogy most a másik kulccsal is azonnal indul.

A szerviz szerint ez is azt támasztja alá, hogy a riasztót kell kibelezni, mert az szórakozik.

Mindegy. Elköszönünk, elhozom a kocsit. Kifizetem a vontatást meg amit foglalkoztak vele, persze a toll jó vaskosan fogott.

Két hét múlva pontosan ugyanígy járok. Egyik reggel a garázsban nem indul, nem teker az önindító. Most másik szervizbe vittem, kiderült, hogy csak az önindító adta fel bő 250e km után. Így utólag örülök, hogy nem engedtem szanaszét bontani, meg kivágni a riasztót, mint utólag kiderült, teljesen értelmetlenül.

Ez persze csak egy szerviz egy eset. Szerencse kell hozzá, hogy milyet, milyen hozzáállású személyzettel fogsz ki.

2023. ápr. 3. 08:40
 4/6 anonim ***** válasza:

Itt a városban van egy Bosch autószervíz. Jómagam is értek az autókhoz, de sajnos vannak olyan munkák amiket nem tudok megcsinálni felszerelés és idő hiányában, ilyenkor kénytelen vagyok elvinni egy szervízbe. Nagyon fellengzősek voltak, azt hiszik csak ők értenek az autókhoz, mikor elmondtam mit szeretnék az volt a válaszuk rá hogy nehogymár én mondjam meg mit csináljanak, stb. stb.

Úgyhogy biztos vannak jó műhelyek is, de köszönöm szépen én befejeztem velük.

2023. ápr. 3. 08:50
 5/6 anonim ***** válasza:
Pécsett trehányak és drágák, sok mindenre beírják, hogy megnézték, közben nem. Egy sima szerviz fele olyan olcsó.
2023. ápr. 3. 14:05
 6/6 anonim ***** válasza:
Nálunk is van egy. Egész korrekten dolgoznak, de fel nem tudom fogni, hogy miért nincs náluk bankkártyás fizetés.
2023. ápr. 3. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!