SWF vagy Bosch AeroTwin ablaktörlő a jobb?

Nekem Bosch van, és nagyon jól bírja, pedig igencsak karcos a szélvédőm, meg télen se hajtogattam soha ki. Úgy 4 éve van fenn, de idén szerintem cserélni kell már.
#2 Autósboltban, csomó fajtát árulnak, nem csak az létezik amit a Tesco kitesz a polcaira ;)
Kb 8-10 éve Bosch Aerotwint használok teljes megelégedéssel. A mostani nekem is kb 4 éves és picit kezd csíkozni, ezért cserélném. Gondoltam ha jó, kipróbálnám az SWF-et. Elvileg nem gagyi márka, árban is hasonló.
A Tescoban még életemben nem vettem autófelszerelést. Nem értem ez hogy jön ide. Ott még nem is láttam Aerotwint, csak a Boschnak valami Eco-izéját. SWF-ből pedig semmilyet.
Általában zsu.hu, kauffer, kovácsautó, partnerautó, autodoc ahonnan vásárolok és/vagy nézem az árakat. Az autómhoz egyik sem hoz Delphi ablaktörlő lapátot.
Bárdi/Unixot valóban nem néztem, mert normál földi halandóknak horror árai vannak.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!