Szerelhetek legális ledet az autómba?
Megvan az Osram első h4/h7 les izzója itthon most pár napja. Volkswagen Boram van és sajnos minden más vw is a listán van amibe szerelhető de az enyém pont nincs.. H4-et nem is szeretnék mert tervezek bele egy gyári xenon kinézetű de halogén lámpát amiben a tompított és a távolsági fényt is h7 égő csinálja.
Ez volna a lámpa. E jeles tehát legálisan használható. Így gondolom hogy nincs az autóm a listán buktam a dolgot igaz?

"Így gondolom hogy nincs az autóm a listán buktam a dolgot igaz?"
Igen. A LED-es fényforrásokat sokféle lámpába szerelve vizsgálták be, hogy megfelelő vetítési képet adnak-e. Ezek között a Bora lámpája nem szerepel, valószínűleg azzal nem megfelelő a fényforrás képe. Ezért annak a lámpának LED fényforrással nincs jóváhagyása, még a mostaniakkal sem használható.

Szerelhetsz, csak a műszaki előtt tegyél bele sima izzót.
A kutya nem fog foglalkozni vele.

#6 Én mondjuk szedetném ki a fényszóróból a ledeket még a gyáriakat is. mert a 90%-uk vakítja a szembejövőt.
Más lámpába mehet, de fényszóróba. áááh. Múltheti esős szemetelős időben már muszáj volt felcsapni a ködfényt hogy lássak valamit a sok vakító hidegfehér fényű szeméttől.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!