Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Meddig tartanak ki az ilyen...

Meddig tartanak ki az ilyen matricák?

Figyelt kérdés
Szeretnék a kocsim két oldalára dizájn matricát ragasztani kérdésem hogy ezek mennyire tartósak illetve ha lekopnak vagy valamiért lejönnek mennyire hagynak nyomot utána a fényezésen? Na meg a nap is csak szívja majd nyáron.
2023. ápr. 2. 18:59
 1/1 anonim ***** válasza:

Nekem az autóm lökhárítóján volt egy ilyen utólagos öntapadós fényvisszaverős matrica. Tulajdonképpen nem zavart, rajta hagytam. Ennek idén 12. éve. Most év elején vettem le. Nem jött volna le magától, de a felülete kezdett megcsúnyulni, megsárgulni.

Alatta látszik, hogy kicsit más a fényezés. De 3 méterről nem feltűnő, csak egészen közelről fényben látszik a helye. De hozzáteszem, hogy mindig garázsban tárolt autóról van szó. Amelyik kint van télen-nyáron, annál biztos, hogy feltűnőbb lenne.

2023. ápr. 2. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!