Miért kell adózni Lamborghini után?
Figyelt kérdés
Valahol egy gyakoris kommentben olvastam, de a neten nem írnak erről semmit. Elmagyarázná valaki?2023. ápr. 2. 08:41
1/8 anonim 

válasza:

Gépjárműadót minden autóra kell fizetni.
2/8 anonim 

válasza:

Minden autó után kell adózni, még ha egy Trabantod van akkor is ! Egyszer mikor megvetted, akkor fizetsz vagyoszerzési illetéket, ami egyfajta adó, majd pedig évente a teljesítmény után.
3/8 anonim 

válasza:

Szerintem azért,minden gépjármű után kell adózni.Lehet,hogy különböző országokban mások az adószabályok.Én is adózok a kocsim után,meg minden gk.tulajdonos.Kicsit érthetetlen a kérdés.
4/8 anonim 

válasza:

Van más debil kérdésed is, vagy csak ez?
5/8 anonim 

válasza:

Miért ne kéne rá adózni?
Jelenleg csak a zöld rendszámos, elektromos autókra nem kell fizetni teljesítményadót.
6/8 anonim 

válasza:

Ha meccsboksz,akkor nem kell,úgyhogy nyugi,tologathatod tovább a kreszszőnyegen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!