Ha egy rendszám nélküli Lamborghinivel a kamion rakománya alatt mennék az autópályán főleg akkor azokon a pontokon, ahol a VÉDA van, kiszednének a rendőrök észrevennék? Kamionos gyorshajtás esetén is érdekel.
Kamionos gyorshajtás esetén ha a Lambón lenne rendszám, letudná-e olvasni a VÉDA?
(Előző válasznál véletlen rányomtam a küldés gombra, nem tudom szerkeszteni)
#7: Nincs téli szünet.
#4: Én Vin Ársapkás Benzin vagyok :D
#3: Ettől jóval debilebb kérdések vannak. A kérdés nem neked szól, a görgőt neked találták fel, vagy annyit használtad a görgőt hogy elromlott, ezért zavar a kérdésem?
#6: Igazad van és nagyanyádnak is kereke lenne, akkor kamionoznál :D
1. a kamion biztosan nem fog gyorshajtást csinálni, főleg nem 170-el.
2. Nyilván amit nem lát a VÉDA azt nem fogja leolvasni.
3. Nem fér el egy autó a pótkocsi alatt, amit láttál egy kamu videó.
4. Az európai pótkocsik kisebbek, alacsonyabb építésűek, és az aljuk tele van minden szarral plusz van aláfutás gátló az oldalán.
1 Jó, nyilván nem szoktak gyorshajtani a kamionosok, nem véletlenül írtam, hogy elméleti kérdés, ha kiiktatod a sebességlimitert, elvileg ki tud gyorsulni addig (persze üres póttal), lehet kell azért egy kis lejtő, ETS2-ben 165 a rekordom pót nélkül, de meglett volna a 170 ha nem vált sávot az olajszállító.
3-4: Elvileg kiszedték az aláfutásgátlót, meg egy-két cuccot, hogy sikerülhessen a mutatvany, így lehet nem kamu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!