Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha egy rendszám nélküli...

Ha egy rendszám nélküli Lamborghinivel a kamion rakománya alatt mennék az autópályán főleg akkor azokon a pontokon, ahol a VÉDA van, kiszednének a rendőrök észrevennék? Kamionos gyorshajtás esetén is érdekel.

Figyelt kérdés
Elméleti kérdés, amúgy sincs Lambóm :) Láttam már olyat a Youtube-on hogy egy Ferrari átmegy a kamion alatt és a túloldalon kijön (most nem találom), így kivitelezhető a mutatvány. Tegyük fel, hogy a az autósok nem jelentik. Mi a helyzet ha a kaion 170-el száguld VÉDA alatt és alatta a Lambó. A kamionos kapna jókora bírságot a gyorshajtásért és a tachográf megbuherálásáért, de a Lambót észrevenné a VÉDA? Ő is gyorshajtott, csak takarásban volt.
2022. dec. 13. 10:56
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Amúgy a ledebilezős kivételével mindenkit zöldelltem.
2022. dec. 13. 14:34
 12/15 anonim ***** válasza:
A kaminos szedne ki. Törött orral, vérző füllel még lehet vezetni. Csak gipsz fog zavarni nagyon...
2022. dec. 13. 19:53
 13/15 A kérdező kommentje:
Az logikus. És ha összeegyeztek?
2022. dec. 13. 20:23
 14/15 anonim ***** válasza:

"Amúgy a ledebilezős kivételével mindenkit zöldelltem"

Érdekes módon a debiles választ rajtad kívül mindenkk zöldellte.

2022. dec. 13. 23:08
 15/15 anonim ***** válasza:

https://www.youtube.com/watch?v=sOLkJh4otMA&ab_channel=2NCS

de mondjuk már az eredeti videónál is látszik hogy cgi . Ezek inkább az ilyen madaraknak vannak mint te akik elhiszik hogy felcsúton rendezik a 2023-as olimpiát mert a hírcsárda megírta, nem sok választ el a 70 éves nyugdíjasoktól akik letöltik az internetet :D

2022. dec. 16. 23:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!