Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ebben a kategóriában melyik...

Ebben a kategóriában melyik sportautó minőségibb?

Figyelt kérdés

Ha egy Porsche 911 Turbo S-t vagy 911 GT2 RS-t hasonlítunk össze egy olcsóbb Ferrvavial, vagy Lamborghinivel. Gondolom én a csúcs Ferrari, meg Lamborghini azért jobban gyorsul és gyorsabb, de akár azokkal is össze lehet vetni. Persze jó kérdés, hogy a minőségibb az mit jelent, ki mit gondol róla, számotokra mit jelent?

(Amúgy a két említett Porsche modell mennyire tér el egymástól?)

2022. dec. 20. 23:20
 1/8 anonim ***** válasza:
78%
A porsche mindig a műszaki igényességéről volt híres. Erős sportos autók tartósra tervezve. A modernebb ferrarik/lamborghinik nem a megbízhatóságukról híresek, inkább presztízs autók.
2022. dec. 20. 23:42
 2/8 anonim ***** válasza:
48%

" melyik sportautó minőségibb? "

Minőségi, minőségibb és legminőségibb.

2022. dec. 21. 05:47
 3/8 anonim ***** válasza:
81%
Nem gondolom hogy itt gyakorin annyira sok embernek lenne tapasztalata ezekkel a típusokkal olyan mértékben, hogy releváns véleményt tudjanak róluk megfogalmazni. Mindenki csak abból tud ítélni, amit olvas olyanoktól akik ilyeneket tesztelnek a munkájuk részeként, tehát az ő cikkeiket érdemes olvasni.
2022. dec. 21. 11:28
 4/8 anonim ***** válasza:
60%
Azért ide a gyakorira sem kizárólag a nincstelen prosztók járnak, miért ne lehetne itt is sportkocsi tulajdonos. Nekem ugyan nem Turbo és nem GT2 van, de egy 911 Carrerám van. Illetve van Ferrari tulajdonos ismerősöm is. Úgyhogy azért nagyjából képben vagyok a sportkocsik terén. A Porsche a teljesítményt egy igen magas műszaki színvonallal és minőséggel párosítja, ráadásul - bármennyire is nem számít sokak szerint ebben a kategóriában, de - az élhetőséget is figyelembe veszi. Egy Porsche fenntartása nem egy olcsó kategória, de lényegesen kedvezőbb, mint egy Lambóé vagy Ferrarié. Erre konkrét ismereteim vannak, Porsche ügyben pedig tapasztalataim is. Teljesítményben és kivitelben a másik két márka sem rossz és a presztízsük magasabban van, mint a Porschéé, de más a célcsoport. De nem utolsó sorban nem szabad elfelejteni, hogy a sportautó-vásárlás egy emocionális döntés, azaz egy jól szituált anyagi szint kell mindegyikhez, a döntést pedig szubjektív érzelmi alapon hozzuk meg. Nekem a Porsche tetszik. Nem a másikakhoz képesti "olcsóbb" fenntarthatóság miatt, hanem annak a stílusa jön be. De pl a barátom Ferrarija is nagyon király, de más világ. Lambós ismerős is volt, ő meg abba volt szerelmes. A kérdésben szereplő 911 Turbo S és GT2 RS alapvetően abban térnek el, hogy az egyik egy piszkosul gyors utcai autó, a másik pedig egy rendszámos versenyautó.
2022. dec. 21. 20:56
 5/8 A kérdező kommentje:
De ha valaki olvasott ezekről a modellekről, akkor már van tapasztalatuk kedves hármas kommentelő. Én sosem jártam kommunikáci és médiatudomány szakra az egyetemen, mégis valamennyire ismerem a szakot!
2022. dec. 22. 16:36
 6/8 A kérdező kommentje:

"Azért ide a gyakorira sem kizárólag a nincstelen prosztók járnak, miért ne lehetne itt is sportkocsi tulajdonos. Nekem ugyan nem Turbo és nem GT2 van, de egy 911 Carrerám van. Illetve van Ferrari tulajdonos ismerősöm is. Úgyhogy azért nagyjából képben vagyok a sportkocsik terén. A Porsche a teljesítményt egy igen magas műszaki színvonallal és minőséggel párosítja, ráadásul - bármennyire is nem számít sokak szerint ebben a kategóriában, de - az élhetőséget is figyelembe veszi. Egy Porsche fenntartása nem egy olcsó kategória, de lényegesen kedvezőbb, mint egy Lambóé vagy Ferrarié. Erre konkrét ismereteim vannak, Porsche ügyben pedig tapasztalataim is. Teljesítményben és kivitelben a másik két márka sem rossz és a presztízsük magasabban van, mint a Porschéé, de más a célcsoport. De nem utolsó sorban nem szabad elfelejteni, hogy a sportautó-vásárlás egy emocionális döntés, azaz egy jól szituált anyagi szint kell mindegyikhez, a döntést pedig szubjektív érzelmi alapon hozzuk meg. Nekem a Porsche tetszik. Nem a másikakhoz képesti "olcsóbb" fenntarthatóság miatt, hanem annak a stílusa jön be. De pl a barátom Ferrarija is nagyon király, de más világ. Lambós ismerős is volt, ő meg abba volt szerelmes. A kérdésben szereplő 911 Turbo S és GT2 RS alapvetően abban térnek el, hogy az egyik egy piszkosul gyors utcai autó, a másik pedig egy rendszámos versenyautó."

tehát akkor a Porsche műszakilag jobb színvonalú, de a Ferrari is irtó gyors és egzotikusabb autó? Ezt így ki lehet mondani?

2022. dec. 22. 16:38
 7/8 A kérdező kommentje:

"Azért ide a gyakorira sem kizárólag a nincstelen prosztók járnak, miért ne lehetne itt is sportkocsi tulajdonos. Nekem ugyan nem Turbo és nem GT2 van, de egy 911 Carrerám van. Illetve van Ferrari tulajdonos ismerősöm is. Úgyhogy azért nagyjából képben vagyok a sportkocsik terén. A Porsche a teljesítményt egy igen magas műszaki színvonallal és minőséggel párosítja, ráadásul - bármennyire is nem számít sokak szerint ebben a kategóriában, de - az élhetőséget is figyelembe veszi. Egy Porsche fenntartása nem egy olcsó kategória, de lényegesen kedvezőbb, mint egy Lambóé vagy Ferrarié. Erre konkrét ismereteim vannak, Porsche ügyben pedig tapasztalataim is. Teljesítményben és kivitelben a másik két márka sem rossz és a presztízsük magasabban van, mint a Porschéé, de más a célcsoport. De nem utolsó sorban nem szabad elfelejteni, hogy a sportautó-vásárlás egy emocionális döntés, azaz egy jól szituált anyagi szint kell mindegyikhez, a döntést pedig szubjektív érzelmi alapon hozzuk meg. Nekem a Porsche tetszik. Nem a másikakhoz képesti "olcsóbb" fenntarthatóság miatt, hanem annak a stílusa jön be. De pl a barátom Ferrarija is nagyon király, de más világ. Lambós ismerős is volt, ő meg abba volt szerelmes. A kérdésben szereplő 911 Turbo S és GT2 RS alapvetően abban térnek el, hogy az egyik egy piszkosul gyors utcai autó, a másik pedig egy rendszámos versenyautó."

Egyszer olvastam egy 911 GT3 modellről, ami műszaki adatok alapján lassaban gyorsult, mint a 911 Turbo S. De ha a 911 Turbo S az utcai kocsi, akkor ezt most hogy lehet "elképzelni" ? Az utcai gyorsabb, mint a versenyváltozat?

2022. dec. 22. 16:44
 8/8 anonim válasza:
Palyan nem a gyorsulás vagy a vegsebesseg szamit hanem a kezelhetőség
2022. dec. 24. 23:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!