Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ettől még megmarad a "jellegze...

Ettől még megmarad a "jellegzetes" hangja az autónak?

Figyelt kérdés
Egy 2 ezres,benzines,4 hengeres,rotoros gyújtásu autóról van szó. Jelenleg leomlo (nem 4-2-1,hanem sima gyari) után van egy gazgyorsito (nem én raktam fel), egy 60-as cső végig és végül egy turboworkos sportdob. Ami nagyon tetszik,hogy motorfeknel nem popcornos,hanem gurgulazo,öblös hangja van. Ami nem tetszik,hogy undorítoan hangis,kicsi4 civices repedtfazék hangja van. Szeretnék felrakni egy kozepdobot,hogy halkabb legyen,de félek,hogy a gurgulazas meg fog szunni. Végleg megolnem a középdobbal ezt a hangot,vagy a gazgyorsito és a kissé eltolt gyújtás, valamint a 60-as cső a kozepdob mellett is tudja majd ezt produkálni? Halkabb kell mindenképp,de a gurgulazos hangot meg szeretném tartani. Igen,tudom,gyujtast óvatosan kell tologatni, most is gyarihoz képest,strobival van egy hangyanyit arrébb rakva.
2023. ápr. 2. 01:54
 1/2 anonim ***** válasza:

Csak szólok, hogy a Civicben is van 2ezres motor. :)

Nekem 1.6 szívón van 60-as rendszer és mély, öblös hangja van.

2023. ápr. 2. 09:42
 2/2 A kérdező kommentje:
Milyen autó?
2023. ápr. 2. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!