Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért van az,hogy más csak...

Miért van az,hogy más csak úgy megveszi az autót használja aztán lecseréli de nekem meg az ami van az nekem az autó szeretem meg különleges?

Figyelt kérdés
Tök átlag autóm van,az előző is az volt csak sajnos baleset miatt másikat kellett venni de ezt is szeretem meg nekem különleges másnak csak átlag vagy tömeg.

2023. márc. 29. 13:43
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

4/

Csak nem mindegy mennyi idő alatt következnek be a dolgok,hitelt eddig még én sem vettem fel és a tárgyak boldogság dolgon már én is túl vagyok de ettől függetlenül szeretem az autómat.Csak ami másnak egy jelentéktelen dolog most mindegy milyen autó nekem nem az.

2023. márc. 29. 23:39
 12/18 anonim ***** válasza:
Èn is szeretem a kocsimat màr 27 èves Honda, de valahogy nem akarom lecserèlni, ès olyan mintha kevesebb baja lenne így, mintha folyton szidnàm. Ez hülyesèg?
2023. márc. 30. 07:27
 13/18 anonim ***** válasza:

“Nem vagyunk egyformák nekem az átlag autók jobban bejönnek az álmaim autója ami sajnos egy balesetben oda lett egy renault fluence 1.6 benzin volt minden percét élveztem most meg egy opel corsa e 1.4 turbó van ez is átlag autó és nagyon tetszik kívül belül jó a színe és jó vele menni is.”

6-os vagyok.

De az a corsa talán azért megy is.

Most egy szimpla 1.8T Octaviam van. Nem mondom hogy “szerelmes” vagyok bele, de nem okádok minden egyes kilométertől. Jó állapotban is van, azért megy is nem rossz autó, de ha lesz lehetőségem lecserélni nem fogom megsiratni.

2023. márc. 30. 09:02
 14/18 anonim ***** válasza:
Oké, az autó nem egy közlekedőedény számodra, hanem ennél több. Na bumm, nem vagy egyedül. De ez még mindig semmi hozzánk, fanatikusokhoz képest...
2023. márc. 30. 10:19
 15/18 A kérdező kommentje:

13/

Én már kinőttem az ilyen megy is meg lóerő hajhásztatból szerettem a renaultot is lehet nem ment úgy mint a corsa de engem az nem érdekelt.

2023. márc. 30. 21:38
 16/18 A kérdező kommentje:

14/

Én nem akarok fanatikus lenni mert nem érdekelnek az autók igazán csak ami nekem van.Nekem a könyökömön jön már ki ez a sok használt romhalmaz bmw meg audi meg mercedes barátom is ezeket akarta erőltetni rám de nekem az átlag autó jobban bejön az a sok túlhájpolt márka nem az én stílusom.Mindenhol ezekért az autókért epedezik mindenki meg a minél újabbakért meg mittom én még mikért de engem akkor is csak a saját autóm érdekel.

2023. márc. 30. 21:41
 17/18 anonim ***** válasza:
Ennyiszer kiemeled, hogy csak a sajátod érdekel, közben másról sem szól az egész, hogy más autókat fikázol
2023. márc. 31. 09:52
 18/18 A kérdező kommentje:

17/

Nem más autótkat fikázok csak tudni lehet,hogy a nagy istenített nagy márkákból rengeteg hulladék jön be az országba és hullanak is széjjel meg egy vagyon ha költeni kell rájuk.Egy ismerősöm fia is megvette a hármas bmw-t mert fiatal és az menő össze is fosta magát a járgány.

2023. márc. 31. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!