Miért van az,hogy más csak úgy megveszi az autót használja aztán lecseréli de nekem meg az ami van az nekem az autó szeretem meg különleges?
Ez pont olyan mit a háziállat kérdése.
Az egyik ismerősömnek mindennél és mindenkinél becsesebb a 6 éves kuvasza, többre tartja mint valamennyi rokonát.
Viszont egy másik ismerős szerint a kutya csak egy "hangos szőrcsomó", amelyik örzi a házat és naponta telerakja a kertet aknákkal.🤣
Nem vagyunk egyformák.
Családtag?
Komolyan?
Szerintem egy használati tárgy.
Igyekszünk mi a tisztán és időben karbantartani, de ha megszabadulunk tőle, akkor érzések nélkül megy el. Ugyan úgy, ahogy lecserélünk egy mobilt.
Nem vagyunk egyformák…
Ém szeretem az autókat, de ha nem valami különlegesebb darab hanem tényleg egy egyszerű autó (pl.: g astra 1.4 vagy focus 1.6 ) akkor én sem tudom szeretni.
Volt nem is egy ilyen autóm. 5-ös passat 1.9 PD-vel, Focus 1.6 TDCI-v stb. Utáltam minden egyes kilométert velük.
Minden elismerésem annak aki tud szeretni egy tök átlagos autót.
Na és érzelmi kötödés kérdése is.
Pl. a párom valamennyi autónk vásárlását és eladását egyszerűen tudomásul vette, de amikor a tizenéves Feliciát elvitte az új tulaj, akkor azt megsiratta.
6/
Nem vagyunk egyformák nekem az átlag autók jobban bejönnek az álmaim autója ami sajnos egy balesetben oda lett egy renault fluence 1.6 benzin volt minden percét élveztem most meg egy opel corsa e 1.4 turbó van ez is átlag autó és nagyon tetszik kívül belül jó a színe és jó vele menni is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!