2/5 anonim válasza:
Nem, bár nekem amúgy sem tetszenek ezek az értelmetlenül és feleslegesen böszme péniszhosszabbítók.
3/5 anonim válasza:
Nem.
SUV-ot én sem vennék. Nem látom az értelmét. Nem hiszem el, hogy valóban ennyi derékfájós ember lenne, akiknek valóban egészségügyi problémát jelent egy sima autóba beülni.
Ezen kívül a nyomott orra, kibuggyanó segge szerintem irtó hülyén néz ki. Ormótlan.
4/5 anonim válasza:
Nem. Tucat autó. Semmi egyediség nincs benne, vezetni ugyanolyan szar, mint a többi suv-t. ipari hulladék
5/5 anonim válasza:
Nagyon ormótlan az eleje, nem az igazi letisztult mazda - kodo design, akkor már egy régebbi CX-5.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!