Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Max mennyi pénzt adtok egy...

Max mennyi pénzt adtok egy kocsiért?

Figyelt kérdés

2023. márc. 28. 11:24
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

Max 13 millió? Ide valamilyen csodalámpa kellene, mind mikor Aladdin megdörzsöli a csodalámpát, kiengedi a dzsinnt, aki felajánlja neki, hogy teljesíti három kívánságát. Esetleg így futná 13 milliós autóra.

De 198.000 forintos bérből, mire futja?

2023. ápr. 8. 09:23
 22/22 anonim ***** válasza:
100%

Nahát! Pedig hasonló kérdéseknél önbevallás alapján eddig szinte mindenki ezen az oldalon azt írta, hogy havi nettó 1 millió fölött keres. És akinek Magyarországon ennél kevesebb a fizetése, az kizárólag azért van mert "lusta és buta" az illető...

Nettó 200-nál valamivel jobban keresek, de ezt is úgy, hogy többször kellett felmondással zsarolnom a munkáltatómat. Mert bolti dolgozóként végzettség nélkül többet kerestem volna már, mint mérnökként. Ekkor nagy kegyesen emeltek a fizetésemen. Nálunk sajnos ez soha nem automatikus csak azért, mert pl. év eleje van. Sokszor olvasok itt ilyen történeteket is... És ne hidd, hogy én is fél év alatt szedném össze azt a 13 millát! Kellene hozzá a mostani autóm ára is. Ez is már 5 éves. De a mostani extrém használt autó árak mellett, mivel kevés km van benne, nagyon jól felszerelt, nem alapmotoros és végig vigyáztam rá, garázsban tartottam, karc és kopásmentes, teljesen újszerű kívül-belül, rozsdapötty még e lengőkarokon, kipufogócsövön sincs, úgy nézem, hogy 5 millióért is simán elmenne. Így csak a többit kellene hozzátenni. Ennyi megtakarításom meg van, pont kifutna rá. Hitelem nincs, soha egy fillér nem volt még. Házam van. Másra kimondottan nem gyűjtök. De! Egyrészt nekem az 5 éves autóm is tökéletesen megfelel, nem igénylek újabbat. Másrészt nem szívesen maradnék tartalék nélkül. Bármikor, bármi megtörténhet az életben.

Egyébként a mostani autómat 7 millióért vettem 2018-ban. Egy ilyen kategóriájú autó ma simán 13 millió lenne, tehát majdnem a duplájára drágult. Ilyenkor szoktak azzal jönni, hogy nem számít, mert a fizetések is mennyit emelkedtek! Nem tudok kié... az enyém 5 év alatt nem emelkedett 100%-kal, azaz a duplájára. A 2018-as fizetésemhez képest 30-35%-kal keresek többet, azt is úgy kellett kiharcolnom.

2023. ápr. 8. 10:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!