6 millió Ft-ig, minél újabb, de legalább 200 lóerős autót keresek. Milyet találok, ami jó? Csakis kombi.
De azt ne felejtsük el, képeket nézünk.
A valóságban sokkal többet látunk.
Volt már egy pár autóm, vagyis pontosan 5 db 2017 óta, mióta van jogsim. Pontosan tudom, amik képeken így festenek, azok köszönö viszonyban sincsenek a valósággal
23# köszönöm, én is úgy gondolom, hogy ennyit nem ér meg.
Ennyiért normális autót is kapni.
2.0 TSI 220
Valamint
A4/A6 3.0 241 TDI-n gondolkodtam közben.
Ezekről mit lehet tudni? Jó konstrukciók?
Mi lenne sufniskodás egy jelenlegi áron nagyjából fél millás fóliázáson? A felni szintén, megpadkázták, ennyi. Vagy te eldobod a felnit, ha egyszer megpadkázza az asszony.
Ne legyél már teljesen nevetséges.
Értjük, hogy BMW-t, akarsz inkább, mint Passat-ot, de akkor mondd azt, ne okoskodj
Nem feltétlenül bmw, akkor inkább Audi. De amúgy nem a foliazasba kötöttem bele, egyszer sem.
Ember, aki egy ilyen igénytelen felnin használja az autót, valami Audiról leszedett vackon, nem tudom elképzelni, hogy jó auto lenne. Azért egy 5 milliós autótól nem ezt várja az ember, szerintem legalábbis.
Szó mi szó, abszolút nem tetszik a legkisebb mértékben sem az a fauvé
Úr isten, raktak rá egy másik konszern felnit, ugyanabban a méretben, mint ami rá való... Ráadásul nem is valami Linglong szintű gumival.
Gondolom egy jó kis replika VW felni, 10 éves lefutott sz/rokkal megnyugtatna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!