Milyen autót ajánlanátok max 6 millió forintért?
Figyelt kérdés
Sziasztok olyan autó keresek ami aránylag megbízható, kényelmes, automata, 4 ajtós, de ha úgy adódik tud nyújtani egy kis élményt is egy szerpentines szakaszon (nem rs focus kaliberű élményre gondolok). Amiket eddig néztem az Audi a6 c7 3.0 tdi vel, illetve Mercedes E osztály W212 350cdi vel. Kíváncsi vagyok tudtok e olyat mondani ami nem jut esetleg eszembe. Japán autók nálam elvből nem jöhetnek szóba nem szeretem őket.
Válaszokat előre is köszönöm!
#6 millióért kényelmes élmény autó
2022. okt. 9. 15:28
1/5 anonim válasza:
Ha japán autó nem, akkor sajnos nem tudunk neked segíteni.
3/5 anonim válasza:
Hol lenne használva, mert tök jók a V6-ok, csak nem kimondottan városi felhasználásra, pláne az Omega az ős szívóval, amiből csak B-ig van. ;)
4/5 anonim válasza:
Főleg városban használná, két hetente pálya. Alkalom adtán pedig "a hegyekbe fönn".
5/5 anonim válasza:
F10 530d, világból kimennek a megfelelő karbantartás mellett.Nem a tesóktól kell venni és nem a kereskedelmi játékosoktól,és hidd el jó lesz.De amiket te írtál szerintem azokra is ez ugyanúgy érvényes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!