B jogsival az a1-et hány gyakorló órával reális letenni ha életemben nem motoroztam még?
Figyelt kérdés
2023. márc. 27. 00:22
1/3 anonim válasza:
Attól függ. Én A korlátlant csináltam, ott a 250-500-600 létrát végig kellett járni, az 500 akasztott meg, de 250-nel már A2-t is lehetett volna tenni. Én 38 órát vettem csak rutinból, forgalomban viszont a kötelező 16-ot sem vezettem le. Attól függ ismétlem, milyen motoros iskolába jársz. Youtube-on látni videókat a motoros rutinpályáról, hát, ahogy ott csinálják, azért igazán kár fizetni, az nem technika. Amúgy ha soha nem ültél motoron, én inkább ajánlanék egy tréninget kezdők számára (pl. Safety Hungary kezdő/bevezető kétnapos tréningje), hátha úgy jössz ki onnan, hogy nem is akarod ezt a motorozás dolgot - mert baromi drága mulatság, vagy úgy, hogy tudod, mit kell elmondania az oktatódnak, hogy ne nyilvánítsd címeres ökörnek.
2/3 anonim válasza:
Az,hogy van B-s jogsid, motorozás technikai oldalárór nézve semmit nem jelent. Innentől meg azon múlik hány órát veszel,hogy mennyire okoz gondot az elindulás, váltókezelés, két fék egyidejű használata stb megtanulása. Remélhetőleg bicajozni azért tudsz. Városi vezetés meg olyan,hogy attól függ mennyire lazítottál a szabályokon.
3/3 anonim válasza:
Nalam is kb ez volt a helyzet. Annyi h biciklivel azert volt rutin rendeden, de az minimalis előny.
A 7. óran szakadó esőben levizsgáztam. Nem volt nehéz, viszont a valo elethez édes kevés. Sok buta szitu adódott élesben. Kellenenek azok a trainingek is mellé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!