Reális ez az ár egy üzemanyagszűrőért?
A munka lapon 22e ft volt feltüntetve egy üzemanyag szűrőért. Régóta ide hozom a kocsit, eddig nem baszott at…
Egy 2013/12 VW golf VII -ről van szó. Dízel 1.6 tdi, dsg, kombi. Reális lehet ez az ar? Cikk számokat írt, de egyikre se talaltam semmit a keresőben.
A cikkszám valószínűleg nem OEM szám volt, hanem egy bolt cikkszáma, ezért nem találod. Esetleg be tudod ide írni?
Amúgy reális lehet.
Ha jó minőségű, akkor reális. Mann szűrőt nagyon szokták szeretni, az az Unixban pont 22 ezer.
Persze lehet 5 ezerért is kapni, de azokat inkább hagyjuk is...
Maga a szűrő került ennyibe??
Nekem házastól mindenestől olcsóbban jön ki.
Ez már nem a zegykilenctédéí, amihez 900ft a szűrő.
Rail dízel, gagyi szűrőkkel hamar csókolom lesz a porlasztóknak is.
Szerelő gondolta, tisztában vagy vele.
Ha spórolni akarsz, vegyél valami 1100cm3-es fűnyírómotoros franciát.
Reális mert ehhez az autóhoz a normálisabb szűrők 15-25 között vannak ahogy nézem.
Amúgy egy sima unix AZ-s is 14ezer hozzá...
#7 A legg*cibb helyek igenis feltúrják a legolcsóbbat, csak nem azért, hogy neked jobb legyen, hanem hogy ő megvegye a legolcsóbb helyről, aztán annak a cikkszámát átforgatja a drágább Unixra és az Unix cikkszámával, azaz drágábban számlázza ki az ügyfélnek.
De ez már a nagyon patkány helyek dolga.
10-es: én már úgy is jártam, hogy az unixos kedvezményéből adott 40% kedvezményt a szerelő. Persze ígyis volt rajta haszna de jól esett.
Másik szerviz teljese áron akarta volna számolni.
Egyébként én most megnéztem. skoda fabia 2 1.2 crtdi mann üzemanyagszűrő 9500 Ft a kauffernél. 22 ezer mindenképp sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!