Mennyire reális ár a 160000ft egy 2018-as skoda octavia 3 fütőradiátorának a cseréje?
Figyelt kérdés
2023. febr. 28. 19:13
1/17 anonim válasza:
Mivel nem értesz hozzá, annyit kér amennyit akar.
2/17 anonim válasza:
Nem unod még? Ha erre sajnálod a pénzt akkor a TotalCarba jelentkezni kötelező.
3/17 A kérdező kommentje:
2. Emberek válaszát várom a kérdésemre. Nem értem unatkozó gyerekek miért irogatnak ide
2023. febr. 28. 19:27
4/17 anonim válasza:
Ha van pénz majomra, legyen banánra is. Megvetted a drága új autót hitelre, eltelt 5 év, aztán amint megjelennek a szervizköltségek és elkezdenek lehúzni a szervizek, már elkezdesz filléreskedni itt nekünk. Az első válaszoló mindent leírt, nem értesz hozzá, annyit kérnek tőled amennyit akarnak.
5/17 anonim válasza:
Reális. De ugye vágod, hogy lehet buszozni is?
6/17 anonim válasza:
Anyag olyan 50 körül lehet, többi munkadíj. Amúgy meg gondolom műszerfal ki.. Ha odafigyelve szerelik, hogy ne törjön el semmi akkor 5-6 óra simán rámegy. Sokkal olcsóbb ajánlatot nem fogsz kapni rá.
7/17 A kérdező kommentje:
4. Ha valamit nem tudsz, akkor ne okoskodj. Nem újonnan vettem, és nem hitelre.
6. A szerelő is azt mondta hogy a müszerfalat ki kell szedni, de kiváncsiságból megnéztem egy videót a cseréről, és abban nem bontotta meg annyira az autót.
2023. febr. 28. 19:53
8/17 anonim válasza:
7.-re.
Akkor nézzél még videókat, és cseréld magadnak!
9/17 anonim válasza:
Ide jössz segítséget kérni és miután megkaptad, elkezdesz okoskodni? Cseréld ki magadnak akkor. Majd fotókat kérünk a műveletről. 😝
10/17 anonim válasza:
Kérdezz meg más szerelőt is hátha kevesebbet mond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!