Miért nem vesz mindenki egy normális BMW-t?
Figyelt kérdés
Nézegetem mindenféle gyártók, köztük franciák újautó-kínálatát, nagyon drága minden. Olyan áron adnak teljesen komolytalan autókat, amiből egy normális BMW is kijön. Mégis ki veszi meg akkor ezeket a kocsikat?2023. márc. 26. 20:27
11/31 anonim 

válasza:

#9 miért hiszed hogy újonan gondoltam?😆
12/31 anonim 

válasza:

#8, #10
nyugizzál már, utcai autókról van szó, teljesen mellékes, ki mit csinál vagy nem csinál a forma 1-ben (ahol a márkák többsége jelen sincs)
13/31 anonim 

válasza:

Fszverő BMW legalább annyira nem kéne, mint francia. Bármilyen más német márka vagy egy jó japán jöhet, BMW kizárt.
14/31 anonim 

válasza:

Hétvégi pistike kérdés, kelteni akarja a szájkaratét ha nem esett le, de azért hozom a popcornt, mert úgy is lesznek akik felülnek a vonatra, bármennyire erőltetett és elcsépelt is.
15/31 anonim 

válasza:

azért nem veszek ilyen fostömlőt mert:
1: hetero pasi vagyok.
2: francnak van kedve tartani egy állandóan lekotló amúgy szerelhetetlen vackot.
16/31 anonim 

válasza:

Ha a napi zsebpénzem tízmillió dollár lenne, akkor sem vennék BMW-t. Olyant sem, amit külön nekem raknak össze a gyárban.
17/31 anonim 

válasza:

Hát, ha francia lenne az alternatíva, talán még én is vennék BMW-t. Szerencsére van normális autó is a piacon.
18/31 anonim 

válasza:

aztán mi a gondod a franciával apa, a bmw-vel szemben?
Arról ugye fingod nincs, még villáskulcsot is csak fotóról láttál...
De, vegyél te is béjemvét, kell gazdagítani a német ipart, a prolimagyar van olyan sötét, még akkor is béjemvézik, amikor a kölke a margarinos kenyeret tudja csak zabálni már.
19/31 anonim 

válasza:

Fú de sokan irigyek itt azokra, akik meg tudnak venni, fenn tudnak tartani egy BMW-t... :) :) :)
20/31 anonim 

válasza:

Normális BMW?
Mindenki járjon E31-gyel? Szerintem azóta nem volt normális BMW, akkor most mi legyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!