Miért nem vesz mindenki egy normális BMW-t?
Figyelt kérdés
Nézegetem mindenféle gyártók, köztük franciák újautó-kínálatát, nagyon drága minden. Olyan áron adnak teljesen komolytalan autókat, amiből egy normális BMW is kijön. Mégis ki veszi meg akkor ezeket a kocsikat?2023. márc. 26. 20:27
1/31 Revolúcióbiológus 

válasza:

Nincs annyi tűzoltó ami elég lenne, ha mindenki új BMW-t venne.
2/31 anonim 

válasza:

Mert drága a fenntartása, még drágább mint a többinek.
3/31 A kérdező kommentje:
De ki vesz meg 110 loeros autót 20 millioért? Noormalis?
2023. márc. 26. 20:42
4/31 anonim 

válasza:

A kötelező szervízek nagyon drágák neki, volt tulajként mondom, hogy nagyon jók a bmw-k, de a szervízben valóban szélesre kell tárni a tárcát, főleg ha nem akarsz garanciavesztést.
5/31 anonim 

válasza:

#4 vagyok, igen jogos a felvetés amúgy, és én se értem kinek van ennyi esze. 20misiből valóban inkább egy 7es bmw. Aki meg megtudott venni egy 20 milliós autót, nem okoz gondot néha 1-2 milliót rákölteni.
6/31 A kérdező kommentje:
Nem 7-esre gondoltam 20-bol, de mar lehetne válogatni, nem ilyen Frédi és Béni erejű cuccba ülni
2023. márc. 26. 20:49
7/31 anonim 

válasza:

#6 Használtan gondoltam nyílván, ha újonan kell 20ért akkor is egy a4 vagy passat/superb 200as tdi dsg.
8/31 anonim 

válasza:

A Formula-1 mindig is a gyártók elit versenye volt, a BMW annyira nem jó autó, mint amennyire túlárazott és sajnos az innovációkat illetően is a béka segge alatti kategória.
9/31 anonim 

válasza:

Te milyen 7-es BMW-t veszel 20 millából te szerencsétlen? A legszarabb új 7-es is a 40 millát nyaldossa. :D
10/31 anonim 

válasza:

Mondjuk gondolom jön a BMW-s b*zik lepontozása, ezért rögtön rögzítsük is: ez magának a BMW konszern önkritikája volt, amikor 2005-ben kiszálltak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!