Ha április végig meglesz a KRESZ, akkor a jogosítvány kb mikorra? Ebben az évben meglehet? (Átlagos gyorsasággal)
Igen, ez a kérdés nehezen válaszolható meg a körülmények ismerete nélkül, azok egy részének pedig abszolút bizonytalan a kimenetele. Így maximum saját példákat tudunk írni.
Én májusban kreszvizsgáztam, és novemberben lett meg a jogsim, mindössze 5 pótórával elsőre átmentem a forgalmin, és heti 1x jártam vezetni.
Amúgy Kérdező, attól függ, hol csinálod. Én pl. Szolnokon csináltam kollégistaként, vidékről jött az oktató, felhívott néha reggel, hogy délután ráérek-e 1-2 órára, de olyan is volt, hogy hívott, hogy 10 perc múlva jó-e. Pénteken meg fixen feljött két diákkal dél körül, egyiknek országúti óra, másiknak óra, eljött értem suliba, felváltva vezettünk annyit, hogy nekem tuti legyen benne 2, aztán nekem hazafele országúti/éjszakai óra. Szeptember vége felé, 17. születésnapom utáni legelső alkalomkor rutinvizsgáztam, november elejéig 26 forgalmi órát vettem, tehát 36 órával levizsgáztam. Rutinnal együtt volt 2,5 hónap. Bátyám is szeptember végi, neki annó december közepén volt a forgalmi vizsgája, tehát neki 3 hónap volt a forgalmi. Öcsémnek már nem volt rutin, de ő is kb. 3 hónapot vezetett (őt ugyanaz oktatta, mint engem). Haverom tavaly csinálta Kaposvárott, neki is 3 hónap volt. Budapesten horror várakozási időkről hallani, de ha elkezdesz vezetni, akkor szerintem a 3 hónap reális.
Sulidtól és oktatódtól függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!