Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A közterület képviselő ma meg...

A közterület képviselő ma meg is jelent hogy amennyiben nem vontatom el az autóm így ők fogják az én költségemre, ez jogos ?

Figyelt kérdés

Baleset áldozata voltam és korhazba kerültem a mai napon, az autot a biztosítóm elvontatta a házam elè, nem pedig az udvarba mivel egyedül élek és nem volt senki aki a kaput kinyitotta volna .

Az ablakom alatt parkol az Autóm, a rendszám lekerült róla mivel a bal hátsó kereke kitört ( csavarok elengedték ) és így nem tudok vele beparkolni mivel végig karistolná az utat.

Mit tegyek? Jogos ha elakarja vontatni a saját ablakom alól az én terhemre ?

Vontassam be az udvarba ? Az legalább 20.000ft arra az 5 méterre …

Vagy hagyjak egy cetlit hogy a kocsit 10 napon belül elvontatom onnan es jelenleg a saját házam es ablakom elott parkolók ahol senkit es semmit nem zavarok ?

2023. márc. 24. 19:43
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
0%

Akkor kifizeted a 20 ezer Ft-ot!

Mégis mit képzelsz, úgy, amúgy? Ki fogja ezt helyetted megtenni?

Vagy kifizeted a 20 ezret, hogy bevontassák az udvarodra, vagy a rendőrség

1/ megbüntet ( jogosan)

2/ elszállíttatja ( jogosan, mert töketlen vagy)

és akkor most cca 200 ezernél járunk.

Atyám!🫣

2023. máj. 24. 07:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!