Miért zavarnak sok embert az elhagyott, használaton kívüli autók?
Van ez a járókelő.hu, ahol különböző hibákat lehet bejelenteni. Viszont azt vettem észre, hogy sokszor olyan autókat is bejelentenek, aminek csak nemrég járt le a műszakija, és addig is csak ritkán használták. Tehát csaj átmenetileg áll ott ahol épp áll.
De kérdem én, ez miért probléma, hogy a lakótelepi parkolókban vagy az utcák szélén ott vannak ezek a használaton kívül autók? Miért zavar ez sokakat ha van egy adott esetben üzempképtelen, akár rendszám nélküli autó hosszabb ideje egy-egy parkolóban? a tulaj dolga, hogy mit kezd vele, nem?
Van ahol a közterület felügyelet is rá van állva a dologra.
Nem az volna a normális, hogy majd a tulaj eldönti, hogy mit kezd vele? A kérdés, hogy miért "baszogatják" ezeket a roncs/használaton kívüli autókat?
Nekem eszembe nem jutna ilyeneket jelentgetni, ha egyébként nincs útban.
"Nem az volna a normális, hogy majd a tulaj eldönti, hogy mit kezd vele?"
Ha közparkolót foglal,akkor nem az ő dolga. Nálunk pl. a lakótelepi parkoló gyakran tele van, és keringeni kell, hogy helyet találjon az ember. Ilyen helyen nyilván nem elfogadható, hogy a ronccsal foglaljon egy helyet.
Ott, ahol bőven van hely, inkább elmegy, de van, aki a roncs látványát úgy veszi, mintha szemetet tárolna ott valaki, amiben van valami.
Engem speciell azért zavart, mert bő 1,5 évig rohasztottak a házam előtt egy roncsot. Nem lakótelep, családi ház. A műszakija már rég le volt járva, sőt hivatalból ki is vonták a forgalomból.
Ez azért volt gond, mert én nem tudtam a saját házam elé parkolni. Valamint a garázsból ki/beállásnál jobbra nem nagyon láttam ki tőle semmit. Sokszor próba-szerencse alapon vakon kellett kitolatnom.
azért zavarja őket, mert ezek miatt nincs parkolóhely.
nálunk is tele volt leeresztett kerekű meg rendszám nélküli roncsokkal a környék, elég idegesítő, amikor már 15 oerce keringsz a lakótelepen parkolóhelyet keresve, mert a harmadát roncsok foglalják el.
A fizetőparkolás elhozta a megváltást nálunk..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!