Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autót javasoltok számomra?

Milyen autót javasoltok számomra?

Figyelt kérdés

Kritérium:

- nagy, masszív kasztni

- jó vezethetőség

- dinamikus motor

- nem akarom havi szinten szervizbe hordani, és nem csak annak költsége miatt

Vezetési jellemzőim:

- van, hogy az autót napokig nem használom

- ha használom, akkor gyakori városi, rövidtávú használat

- néha becsúszik napi 200-300 km is városon kívül

- szeretek csak úgy autózgatni “céltalanul”

1,5-2 milliónál nem szeretnék többet költeni a vételárra, de ha valamivel ezt az összeget meghaladja, nem bánom.

Amik tetszenek: bmw e39, bmw e90 (bár ennyi pénz lehet kevés érte) alfa 159, volvo s60/80

Ami semmiképp: ennyi pénzért japán autó, a formavilágukkal nem vagyok kibékülve.

2023. márc. 23. 13:23
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
33%
Ha a külvilágnak vásárolsz, akkor tökéletes a lefingott e90
2023. márc. 23. 13:59
 2/22 anonim ***** válasza:
57%
Ha kinézetre vásárolsz, akkor olyat amelyik tetszik és szépen megfizeted a drága fenntartást.
2023. márc. 23. 14:09
 3/22 anonim ***** válasza:
100%

Ennyi pénzért TALÁN kifoghatsz egy jobb E39-et, E90 felejtős. Alfát, Volvot nem ismerem.

E39-ből talán 525i lehet a reaális. 30i már drága.

2023. márc. 23. 14:14
 4/22 anonim ***** válasza:
8%
Ennyi pénzért valami egyszerűt. A japánok jók volnának, de ha nem, akkor Hyundai, Kia, Skoda, Opel, esetleg Volkswagen.
2023. márc. 23. 14:14
 5/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Szerintem az emberek legnagyobb részének fontos, hogy olyan autóba üljön be, ami külsőre/belsőre tetszik neki. Valakinek a BMW tetszik, valakinek a Renault. Minden ember más. Ha meg a “nagy, masszív kasztni” szúrt szemet valakinek, azt az miatt hoztam fel, mert biztonságosabbnak érzem. Vezettem/utaztam kis, közepes, valamint nagy autóban is, a kis autót nem éreztem biztonságosnak a nagyhoz képest. Számomra ez is fontos szempont.
2023. márc. 23. 14:41
 6/22 anonim ***** válasza:
A kasztni méretének mondjuk ninc köze a biztonságossághoz. a vételáron felül mennyit tudsz még rákölteni?
2023. márc. 23. 15:54
 7/22 A kérdező kommentje:
Több száz ezret
2023. márc. 23. 15:59
 8/22 anonim ***** válasza:
Kia sorento.
2023. márc. 23. 16:08
 9/22 anonim ***** válasza:
Ha sikerül találni egy megvigyázott e39-et, akkor sok gondod nem lesz, össze voltak azok még rakva rendesen. Viszont egy rendes e39 nem olcsó mutatvány.
2023. márc. 23. 16:14
 10/22 anonim ***** válasza:
42%
6-os hogyne lenne hozzá köze? Ütköztessünk egy E39-et mondjuk egy mai VW Poloval, majd meglátjuk melyik marad jobban egyben :D
2023. márc. 23. 16:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!