Milyen 400-450w-os tápegységet javasoltok olyan 20-22.000 forintig ehhez a konfighoz? Eddig az FSP hexa 85+pro 450w a nyerő számomra.
I3-9100F
GTX 950 2GB
HyperX 8gb memória
(Játékra, videó szerkesztésekre.... tanulásra..)
A GTX 950 - hacsak nem valami túlhajtott modellről van szó - 6 tűs PCIe tápcsatlakozóval rendelkezik ( [link] ), így a maximum elvi tápfelvétele 150 (12 V-os ágon) + 9,9 W (3,3 V-os ág) - lásd: [link] - ennél gyakorlatilag csak kevesebbet fogyaszthat.
Ehhez jön a 65 W TDP-jű ( [link] ) processzor - az sem fog 100 W-nál sokkal többet felvenni.
Mindennel együtt maximum 300-350 W tápfelvéttel számolhatunk, a 400-450 W-os tápnak simán elegendőnek kellene lennie.
A választott "FSP hexa 85+pro" jó választás.
Vagy ott van még a Be Quiet! gyártó Pure Power 11 szériájának 400 W-os darabja:
FSP tap szerintem is jo valasztas. Nekem hydro szerias volt, de maximálisan elégedett voltam vele.
Van a linus tech tips-es forumon egy rendszeresen frissitett tap tier list, ott erdemes nezelodni, hogy mi szamit jo tapnak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!