Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Éjszaka, vagy nappal készült...

Éjszaka, vagy nappal készült autót vásárolnál?

Figyelt kérdés
Én személy szerint nappal készült autót vásárolnék, mert olyankor az emberek nem fáradtak annyira, nem annyira figyelmetlenek a gyártáskor, mint éjszaka.

2023. márc. 23. 06:29
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Mivel úgy sem tudod sehogy ellenőrizni, hogy az adott autót vagy az allatrészeit melyik napszakban gyártották, így az egész kérdés egy elméleti fingfűrészelés.
2023. márc. 23. 08:20
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Én csakis olyat ami teliholdkor és szökőnapon készült, csakis azok a jó autók
2023. márc. 23. 08:30
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
12: az kimaradt, hogy ősz szakállú törpék szerelték össze egy csillagfejű csavarhúzóval péntek 13-án, Teletabis munkaruhában
2023. márc. 23. 08:33
 14/23 anonim válasza:
100%
Hihetetlen hogy mennyien nem vágják le hogy ez egy troll kérdés. Még elkezdenek érvelni is meg magyarázni... :D meghalok... Az utolsó válaszadó kifelejtette hogy ha van lehetőség választani akkor mindenképp olyat kell amit kínai szűz lányok szereltek össze szokőnapokon a telihold fényénél lehetőleg hajnal 2 és 3 között...
2023. márc. 23. 08:34
 15/23 anonim ***** válasza:

Egy autó legyártása nem egy műszakban történik.

Sok üzemben, rengeteg műszakban, rengeteg nemzetközi ide-oda szállítgatással.

Az egész folyamat több hónap elejétől végéig, onnantol hogy mondjuk az ülésfűtés elektronikáját elkezdik gyártani valahol, a tükörlállitó motort tekercselik kínában, máshol meg öntenek egy motortartó konzolt, nagyjából 100 ezer szálon indul, ahogy "gyártódik", összefutnak a szálak, es a legvégén már csak az utolsó már sok helyen legyárottt és összeszerelt fődarabok, amik a végső összeszerelő üzemben kerülnek beépítésre.

2023. márc. 23. 08:37
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Eleve nem létezik olyan, hogy nappal meg éjszaka gyártott autó, mivel rengeteg gyártósor különféle időpontokban gyártott rengeteg különféle terméke kerül a kész járműbe.
2023. márc. 23. 08:40
 17/23 veterán vas ***** válasza:

A gyártási nyilvántartás jegyzőkönyve szerint a jármű, az alábbi kronológiával bír:

A motor és a váltó, február 5-én készült a délutáni órákban, a raktár átvette 18:42-kor.

A kasztnit 10-én rakta össze a ponthegesztő robotsor, a reggeli műszakban éppen napfelkeltére készült el(06:57)

A fényezőalagútból 21-én délután 14:30-kor jött le, az ipari kamerákon rögzített idő szerint.

(ha nem nagy probléma, a részegységek közötti MEO-s ellenőrzések, és az apróbb szerelési munkálatok időpontjaival most nem untatlak)

A végszereldéből március 9-én 9:28-kor gurult át a szállítást megelőző raktárba.

Szerinted ez akkor most éjszakai vagy nappali autónak számít???

(mellesleg ha a fenti halandzsa😉 valós és beazonosítható lenne, az autó további forgalmazói (márkakereskedés-szalon-stb.) akkor sem kapnának ezekről semmilyen információt)

2023. márc. 23. 11:54
 18/23 anonim ***** válasza:
71%
Kérdező, Te valamiféle debil vagy?
2023. márc. 23. 11:59
 19/23 A kérdező kommentje:
Jó akkor nem feltétlen éjszakai. Viszont éjszakai is végeznek munkát vele, hogy kész legyen.
2023. márc. 23. 15:03
 20/23 anonim ***** válasza:
MINDEN autón végeznek ÉJJEL IS munkát.
2023. márc. 23. 15:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!