Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Más is hajtott már be egyirány...

Más is hajtott már be egyirányú utcába menetiránnyal szemben?:D

Figyelt kérdés

Google térkép hangutásaira halgatam és sikeresen be hajtottam egy egyirányú utcába a kijáratnál.. furcsa volt a velem szemben bal oldalt parkoló autók.

Végül a járdára felhajtva y-ba vissza fordultam csak az egész utca nézet idiótának. Más is járt már így?

Friss jogsi:D

2023. márc. 20. 21:37
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Persze velem is megesett csak én a kocsi saját GPS útvonalat néztem és szembejott pont a kukásautó :D
2023. márc. 20. 21:48
 2/8 anonim ***** válasza:
71%

Nem behajtás volt, hanem parkolás után rossz irányba indultam. Pont jött szembe a rendőr.

Kis szóváltás után végignézték életem leglassabb 7 ágú y fordulóját.

2023. márc. 20. 22:01
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Persze, engem is a Google Maps vitt be. Amúgy nem először próbált ilyet elkövettetni velem, de akkor pont barátnőm trécselt mellettem összevissza és elvonta a figyelmem, aztán szembejött egy teherautó és a sofőr enyhén agyvérzést kapott a mutatványomtól… visszatolattam a háromsávos útra ahonnan jöttem :D
2023. márc. 20. 22:40
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Persze. Volt már véletlen, de volt szándékos is, amikor egy pár 10 méteres szakasz miatt nem akartam kilométereket kerülni.
2023. márc. 20. 22:57
 5/8 anonim ***** válasza:
Egyszer, de motorral, egy valaki jött szembe, azonnal lehúzódtam két srégan parkoló autó közé. Nem voltam rá büszke, meghalt a gps (telefon akkor kezdett frissíteni), helyismeret csak gyalogosként volt, nem tudtam, hogy összesen 3 percet spóroltam, de késésben voltam. Nem vagyok büszke rá. Főleg, mert születésem óta egy 50 méteres egyirányú utcában lakunk, és bizony menjen a francba, aki forgalommal szemben behajt, ha szüleimnél vagyok és autóval vagyok, hiába a 25 méteres leálló a házunk előtt, én csak kihajtok és visszatolatásra kényszerítem az ilyet. (Mondjuk kisváros, aki felénk jár, azt ismerem, és megérdemli.)
2023. márc. 20. 23:43
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, nemrég egy kertvárosi részen nézelődtem és nem vettem észre a behajtani tilos táblát. Szerencsére nem jött szembe senki, csak az tűnt fel, hogy mindenki fordítva parkol az utcában. Megfordultam és kijöttem a jó irányban.
2023. márc. 21. 03:57
 7/8 anonim ***** válasza:
13%
ikszdé kettőspontdé hihihaha mekkora poén balfasznak lenni
2023. márc. 21. 09:12
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ezt egyszer minimum mindenki benézi 🙂

Nem nagy dolog...

Illetve szándékosan is mentem már be kétszer is.

Gárdonyban vagy Agárdon van egy annyira bena kialakitas, hogy az vicc.

Nagy parkoló az út mellett de csak egy utcával arrébb tudsz behajtani jobbra, aztán megint jobbra és megint jobbra és így jutsz vissza a parkolóhoz.

Vagy ha nem jön senki akkor szabálytalanul mész 5 métert szembe és kész.

Jó pár éve volt ez, azóta lehet már atalakitottak.

2023. márc. 21. 10:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!