Más is hajtott már be egyirányú utcába menetiránnyal
szemben?:D
Figyelt kérdés
Google térkép hangutásaira halgatam és sikeresen be hajtottam egy egyirányú utcába a kijáratnál.. furcsa volt a velem szemben bal oldalt parkoló autók.
Végül a járdára felhajtva y-ba vissza fordultam csak az egész utca nézet idiótának. Más is járt már így?
Friss jogsi:D
2023. márc. 20. 21:37
1/8 anonim válasza:
Persze velem is megesett csak én a kocsi saját GPS útvonalat néztem és szembejott pont a kukásautó :D
2023. márc. 20. 21:48
2/8 anonim válasza:
Nem behajtás volt, hanem parkolás után rossz irányba indultam. Pont jött szembe a rendőr.
Kis szóváltás után végignézték életem leglassabb 7 ágú y fordulóját.
2023. márc. 20. 22:01
3/8 anonim válasza:
Persze, engem is a Google Maps vitt be. Amúgy nem először próbált ilyet elkövettetni velem, de akkor pont barátnőm trécselt mellettem összevissza és elvonta a figyelmem, aztán szembejött egy teherautó és a sofőr enyhén agyvérzést kapott a mutatványomtól… visszatolattam a háromsávos útra ahonnan jöttem :D
2023. márc. 20. 22:40
4/8 anonim válasza:
Persze. Volt már véletlen, de volt szándékos is, amikor egy pár 10 méteres szakasz miatt nem akartam kilométereket kerülni.
2023. márc. 20. 22:57
5/8 anonim válasza:
Egyszer, de motorral, egy valaki jött szembe, azonnal lehúzódtam két srégan parkoló autó közé. Nem voltam rá büszke, meghalt a gps (telefon akkor kezdett frissíteni), helyismeret csak gyalogosként volt, nem tudtam, hogy összesen 3 percet spóroltam, de késésben voltam. Nem vagyok büszke rá. Főleg, mert születésem óta egy 50 méteres egyirányú utcában lakunk, és bizony menjen a francba, aki forgalommal szemben behajt, ha szüleimnél vagyok és autóval vagyok, hiába a 25 méteres leálló a házunk előtt, én csak kihajtok és visszatolatásra kényszerítem az ilyet. (Mondjuk kisváros, aki felénk jár, azt ismerem, és megérdemli.)
2023. márc. 20. 23:43
6/8 anonim válasza:
Igen, nemrég egy kertvárosi részen nézelődtem és nem vettem észre a behajtani tilos táblát. Szerencsére nem jött szembe senki, csak az tűnt fel, hogy mindenki fordítva parkol az utcában. Megfordultam és kijöttem a jó irányban.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!