Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Suzuki Ignis első nyereg csúszka?

Suzuki Ignis első nyereg csúszka?

Figyelt kérdés
Az egyiken van egy gumi a másikon nincs. Mindkét furatba belemennek. Lényeges hogy a gumis csúszka fent vagy lent van?
2023. márc. 20. 16:15
 1/2 anonim ***** válasza:
Lényeges. Az a gumi a zajcsillapító. Autó válogatja melyiknél hol van, ha nem tudod hogy vetted ki őket, akkor esetleg nézd meg a másik oldalon, vagy legrosszabb esetben marad a próba cseresznye. Ha összerakod és zajos, akkor rosszul csináltad.
2023. márc. 20. 17:56
 2/2 A kérdező kommentje:
Zajosnak nem zajos. De jobb oldalt a tárcsa alul 1cm szélesen megkopott valamitől. Sosem volt gondom tárcsafékkel pedig jó párat csináltam már. Fel is melegedett ez most. Holnap szedem szét megnézem. Szerintem felcseréltem. Bal oldalon a jó helyre tettem vissza az fix.
2023. márc. 20. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!