Milyen zsírt kell használni? - féknyereg csuszka , fékbetét/féklemez közé?
Figyelt kérdés
nekem a gyártói utasítás szerint gumi zsírt kell felvinnem a nyeregcsuszkákra, de nem tudom mi az. A google nem mondott semmi érdekeset, a szervíz kézikönyv pedig nem adott meg cikkszámot se semmit, csak annyit ír amit fent már mondtam, hogy; " vigyünk fel gumizsírt" ...2021. szept. 19. 23:56
1/8 anonim válasza:
Bármi jó, ami nem támadja meg a gumit. Tehát gépzsír kizárva, de szilikonzsír, fehér zsír, grafit zsír, ezek közül bármi jó.
2/8 anonim válasza:
3/8 anonim válasza:
Rázpaszta is teljesen jó. De van külön fékszereléshez való zsír. De ha csak szilikonzsír van kéznél, az is megteszi.
5/8 anonim válasza:
Az az erdekes amugy hogy gyarilag meg száraz. :-D
En is szilikonzsirt raktam oda. Teljesen jó, mert nem folyik ki.
Rézpasztat abszolút nem ajanlják oda.
6/8 anonim válasza:
Rézpaszta lenne jó erre igazán, és nagyon sokan használják ezt. Csak azzal az a gond hogy a ráz oxidálódik egy idő után így nem fogja sokáig bírni. A szilikon zsír nem rossz de az sem az igazi. Legjobb a hőálló zsír vagy grafit zsír. A gépzsír valóban nem jó mert az árthat a guminak.
7/8 anonim válasza:
Szerelő azt mondta, hogy rézpaszta de nem ajanl semmit mert ha valami zsir rakerülne a fektarcsara onnantol lőttek neki.
8/8 anonim válasza:
Nem az a baj ha a féktárcsára kerül hanem az ha a fékbetétre is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!