Réz paszta miért jobb bizonyos helyekre mint a zsír? Pl. Féknyereg csuszka, fékdugattyú.
Figyelt kérdés
2019. jún. 8. 21:10
1/5 anonim válasza:
Azért, mert a hagyományos kenőzsír nem viseli el a féknél uralkodó hőmérsékletet. A viszkozitás lecsökken a hőtől, a hígfolyóssá vált zsír mindenfelé folyik, többek között a súrlódó felületekre is, a fékhatás meg elszáll. A rézpaszta viszont úgy tud kenést biztosítani, hogy közben a hőállósága is megfelelő.
3/5 A kérdező kommentje:
Pedig bizony!
2019. jún. 9. 08:07
4/5 anonim válasza:
A fék meg a zsír-olaj nem szereti egymást...
5/5 anonim válasza:
A rézpasztát sem kenik csak úgy össze-vissza. A CRC csomagolásán rajta is vannak az ajánlott kenési helyek: fékcsúszkáknál, illetve fékbetétek "fülei"-nek hátsó felülete, amely a féknyeregben való elhelyezkedést pozicionálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!