Sima mk3 Sciroccobol lehet csinálni R-linet?
Nincs mit, jó közösség vagyunk, szóval ha csatlakozik valaki egy új kocsival, azt támogatjuk :D
Milyen van tervben? Vagy már meg is van?
2011 utáni 2.0 crtdit szeretnék keresni, fekete színben, fekete belsővel. 4 millió lenne a teteje.. nemtudom, jelenlegi ár érték aránnyal bele férnék e ezzel az összeggel a követelményemhez. Remélem találni fogok egyet idővel 200e km körül..
többet nagyon nem szánnék egyenlőre rá.. idővel foglalkozgatnék vele, felni, illetve ezek az r line kiegészítők stb .. bàr jobb lenne találni alapbol ilyen r lineost.. jövő hónapban fb csoportban is teszek egy próbát hátha fog eladni valaki..
Sokat olvastam a tsi motorokról amik bennük vannak.. én megbízhatót szeretnek tehát a dízel mellett döntök mert erre mondanak a legpozitivabb visszajelzeseket. :)
Nekem is dízel van.
2011 utáni TSI-k sem rosszak, a 2.0 meg amúgy is rendben van. 4M már jó keret. Abból lehet jó dízelt venni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!