BMW-k közül melyik a legkevésbé szervízigényes modell? És havi átlag min. mennyi pénz kell annak fenntartására?
Figyelt kérdés
Nyilván nem lehet előre megmondani mi romlik el benne, de havonta átlag mennyi pénzt kell félretenni a legkevésbé szervízigényes BMW-re (amire szintén várom a választ)?2023. márc. 18. 13:10
11/14 A kérdező kommentje:
#10: Természetesen tapasztalatokra lettem volna kíváncsi BMW tulajoktól, konkrét számla végösszegekkel milyen időközönként milyen típusra.
Szerintem hasznosabb megosztani ilyen információt mint vádaskodni és spekulálni mire nem lenne pénzem.
2023. márc. 18. 19:00
13/14 anonim válasza:
Nagy különbség van költésekben egy E30 és egy új X1 között, és akkor még nem is olyan távoli modelleket említettem :) Szóval nagyságrendileg ha megpróbálod behatárolni, mennyiért és milyen típusok jönnének szóba, vagy egyáltalán hány éves autók jönnének szóba? Újhoz pl alapáron jár a service inclusive, szóval pár évig egy fillérbe nem kerül, hacsak nem találnak egy cserés ablaktörlőt. Flottakezelőknél a havi bérleti díj reális képet ad - abban benne van minden az értékvesztéstől gumicseréig.
14/14 anonim válasza:
A BMW prémium márka. Prémium, érted? Többszázezres szervizekkel számolhatsz, ha peches vagy akár millióval is. Érdeklődj egy márkaszervízben, melyik modellt javasolják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!