Lökhárító csere faceliftes modell lökhárítójára engedély vagy bármi egyéb köteles?
Adott egy Fiat Punto Evo, aminek nekem nem tetszik az első lökhárítója igazán. A sima Fiat Punto-ból (punto evo után átnevezték punto-ra, logikus...) van ennek faceliftes változata, ahol azt a fekete műanyagot "leszedték" róla.
A kérdésem az, hogyha én egy olyan, újabb modell lökhárítóját akarom felrakni a szerintem csúnya evo lökhárító helyett, ehhez szükséges-e bármi papímunka, elvégre nem gyárilag azzal jött az autó?
Viszont nem tákolt valami, elvileg ugyanúgy rögzül, újabbakon gyári alkatrész, de mégsem teljesen ugyanaz a típus az evo és az új punto ha jól gondolom (bár volt átfedés is a gyártásban aho nézem).
Nyilván ez műszaki vizsgán látszani fog viszonylag szembetűnően, tehát fontos lenne hogy ez ne legyen probléma.
(Ha nincs más megoldás bevonom vinyl-lel a fekete részt, vagy nem tudom, de ideális az lenne ha fájdalommentesen - komoly papírtúra nélkül - lehetne kicserélni a lökhárítót)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!