BMW-k közül melyik a legkevésbé szervízigényes modell? És havi átlag min. mennyi pénz kell annak fenntartására?
Ennek a kérdésen az égvilágon semmi értelme.
Márkától függetlenül nem lehet az előre megjósolni, hogy mennyit kell majd költeni az autóra.
Az tud elromlani, ami benne van, annyi a lényegi különbség, hogy egy BMW-ben drága, bonyolultabb alkatrészek vannak, de azt senki meg nem mondja látatlanban, hogy mennyit kell rá költeni.
Aki BMW-t tart, legyen a számláján annyi tartalék, és álljon úgy hozzá az autózáshoz, hogy az autója esetleg költségesebb karbantartást is megkíván, de azt előre forintosítani képtelenség.
"Honnan tudod hogy kevés az én fizetésem és nem csak ésszerű keretek között akarok egy normális teljesítményű autót fenntartani?"
Onnan, hogy egyértelműen látszik a kérdésedből.
"Akkor konkrétan megkérdezem: max mennyi szervízköltséggel kell kalkulálni egy BMW fenntartásakor?"
Továbbra is végtelenül értelmetlen, ostoba kérdés. Bármennyivel.
Vegyél új BMW-t garanciával, Cascoval. Akkor szinte forintra pontosan kiszámolható az éves költség, csak a Casco önrész lehet változó.
#7: Miért lenne gazdasági totálkár, ha egy autó értékét ráköltöm a kocsira? (főleg, hogy szeretem is)
Képzeld, nekem egy 1.2-es hulladék kisautóm van és 3 év alatt már bőven ráköltöttem az eredeti vételárát javításokra. Akkor hülye vagyok vagy tehetős?
Csak ugye itt az a bibi, hogy az 1.2-es autó egy tragacs míg a BMW legalább élvezeti cikk szóval arra szívesebben költenék. Csak tényleg tudnám mennyi az annyi.
Na akkor mondd meg forintra pontosan, hogy erre az autóra mennyit kell költeni megvétel után, hogy hibátlan legyen. Ha ez sikerül, már mondjuk is mi is hogy neked mennyit kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!