Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogy lehet ennyire peches...

Hogy lehet ennyire peches dolog autót vásárolni?

Figyelt kérdés

Autót szerettünk volna venni. Nagy sokára akadt egy olyan modell, ami megfelelt volna abszolút minden paraméterben, tökéletes volt egyszerűen és nem is volt messze.

Erre egy nappal, mielőtt el tudtunk volna menni megnézni, írok az eladónak, de épp azelőtt adta el.

Nem akartam hinni a szememnek, hogy ekkora balszerencsém van. Ilyen lehetőség nem is tudom, hogy adódik-e még egy.

Történt már ilyen veletek?

2023. márc. 17. 19:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát azért ez elég gyakori, nem tudom mi olyan hű de pech ebben.
2023. márc. 17. 19:19
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez semmi, jön a vevő és már oda is adják neki.
2023. márc. 17. 19:20
 3/11 A kérdező kommentje:
Persze, nem is azzal van a baj. Hanem maga a tény, hogy pont megfelelne, minden klappol, erre egy nappal mielőtt te szeretnéd, megveszi más.
2023. márc. 17. 19:37
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha valami jó ajánlat, akkor nincs idő várakozni, mert lesz aki azonnal lecsap.
2023. márc. 17. 20:02
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha valóban egy hibamentes, jó felszereltségü autóról van szó akkor nem kell ezen meglepődni.
2023. márc. 17. 20:12
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Aki odament biztos vevő volt,nem tudatta hogy neked majd nem tetszik rajta valami aztán visszalépsz a vásárlástól. Majd jön másik autó
2023. márc. 17. 20:15
 7/11 anonim ***** válasza:

Ez nem olyan nagy ritkaság. Használt autót utoljára 2012-ban kerestem. Sorozatosan jártam így.

Engem a távolság annyira nem riasztott. Egy jó autóért simán hajlandó lettem volna 200-300 km-t utazni. Volt olyan, hogy lebeszéltem az eladóval, hogy holnap elutaznék megnézni. Munkahelyen már ki is vettem másnapra a szabadságot. Épp akartam megvenni a vonatjegyet, mikor visszahívott, hogy bocs, de épp most vitték el a kocsit. De legalább volt annyi emberség benne hogy felhívott, és nem a helyszínen derült ki.

Nagyon sok hasonló élményem volt.

A másik eset, mikor a hirdetésben agyondicsérik az autót, hogy minden milyen faxa, milyen újszerű a kocsi. Aztán megtekintve derül ki, hogy egy lelakott ütött-kopott lom. Az odahazudott felszereltség egy része nem igaz, az extrák másik része, meg benne van, csak épp nem működik. A képeken meg ügyesen volt fotózva, hogy az ilyenek ne látszódjanak.

Az ilyen eladó nem tudom mire számít. Hogy majd azt mondom, hogy igaz hogy egy fostaliga és fele sem igaz annak ami a hirdetésben volt, de nem baj, ha már itt vagyok, akkor elviszem?! Számtalanszor feleslegesen raboltuk egymási idejét... Pedig nem is a legalja kategóriában nézelődtem. 1,5-2 millió. Ami 2012-ben többet ért mint ma. Ez majdnem egy évnyi diplomás nettó fizetésem volt akkoriban.

Szóval vannak ilyenek, teljesen mindennapos dolog.

2023. márc. 17. 21:01
 8/11 anonim ***** válasza:
Ez azért van, mert más is észrevette ugyanazt benne amit te. A jó autót hónapokig kell keresni és ha megvan azonnal lecsapni rá, mert mindenkinek a jó autó kell, a fostalicskákat hirdetgethetik hónapokig, a jókat pedig gyorsan elviszik. Vagy eladni többért, vagy mert kell pl. munkába járni. Nem kell ezen meglepődni. Megvan a jó, elmész, megnézed, átvizsgáltatod, ha jó, akkor megveszed.
2023. márc. 17. 21:45
 9/11 anonim ***** válasza:
Nyilván ami minden szempontból megfelelő, az másoknak is minden szempontból megfelelő lesz.
2023. márc. 17. 22:16
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem pech, hanem tanulàs! Az ember így tanul ès lesz egyre tapasztaltabb. Mostmàr tudod, hogy legközelebb gyorsabb legyèl mint màs! Kezdj el màsik at keresni!
2023. márc. 18. 08:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!