Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogyan lehet eltávolítani a...

Hogyan lehet eltávolítani a vízcseppek nyomait a szélvédőről?

Figyelt kérdés

Otthon autót mostam, a szélvédőt nem töröltem át utána és ahogy megszáradt rajta a víz ilyen foltos lett, mintha vízkő vagy a klór lenne.

Azóta többször próbáltam megtisztítani ablaktisztítóval de nem hozza le, de még a szélvédőmosó sem.

Hogyan/mivel tudnám letisztítani?

2023. márc. 17. 19:13
 1/2 anonim ***** válasza:
Langyos ecetes víz dörzsi szivaccsal.Ha megvagy ablaklehúzóval áthúzod és puha száraz rongyal áttőrlöd.Van sokféle ablaktisztitó folyadék de ennél hatásosabbról nem tudok. Egy kamionos.
2023. márc. 17. 19:33
 2/2 anonim válasza:
Vízből és ecetből csinálj egy keveréket fele-fele arányban. Kell egy szórófejes palack és abba öntsd bele a keveréket. Le kell permetezni vele az ablakot, dörzsöld meg törölközővel. Öblítsd le és töröld le a felesleges vizet. Majd egy tiszta ronggyal ismét töröld le. Ha van még vízfolt, töröld meg fogkefével, és erősen dörzsöld meg. Remélem tudtam segíteni
2023. márc. 17. 19:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!