Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyire nehéz jogosítványt...

Mennyire nehéz jogosítványt szereznie egy olyan embernek, akit sohasem érdekeltek az autók?

Figyelt kérdés
Olvastam, hogy mennyire egyszerű a KRESZ vizsga, meg hogy van aki már tanulás nélkül is mindent tud. Én viszont egy olyan ember vagyok, aki az autó alkatrészeivel sincs tisztában, és meg a táblákból is csak egy párat ismerek. Fogalmam sincs mi az a kuplung, nem tudom hogy kell tankolni, a parkolásnak meg még a gondolatától is kiráz a hideg. Egy ilyen embernek mennyi idő és mennyire nehéz jogosítványt szereznie?

2023. márc. 16. 22:23
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon.
2023. márc. 17. 08:09
 12/19 A kérdező kommentje:
Amúgy tanfolyamra való beiratkozás után mennyi idővel lehet letenni a KRESZ vizsgát?
2023. márc. 17. 11:01
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Akármikor, csak teljesítened kell a tananyag végén lévő próbavizsgát, akár pár hét alatt simán megvan, utána lehet menni vezetni a gyakorlati órákra.
2023. márc. 17. 11:37
 14/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Na bele is vágok.
2023. márc. 17. 15:10
 15/19 anonim ***** válasza:
Hajrá, menni fog!
2023. márc. 17. 15:27
 16/19 anonim ***** válasza:
De azt tudod ugye, hogy ez olyan fél millió forintos játék?
2023. márc. 17. 16:48
 17/19 A kérdező kommentje:
Tudom, apám kifizeti, ez legalább motivál, hogy nem vallhatok kudarcot.
2023. márc. 17. 22:24
 18/19 anonim ***** válasza:
Ha 20 éven aluli vagy akkor igényelhetsz rá 25 ezer Ft támogatást
2023. márc. 17. 22:39
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Apukád ajánlata nagyvonalú, és jót akar neked, mindenképpen élj az alkalommal!

A gondolataid nagyonis át tudom érezni, én is "muszáj"-ból kezdtem el. Nem szerettem az autókat, városban 40 évig nem is volt rá szükségem, viszont vidékre költöztünk, es a gyerekek, munka miatt elkerülhetetlen az autózás.

A KRESZ-t hamar meg lehet tanulni, főleg a teszt rendszerben elég könnyű a vizsga. Forgalomban alkalmazni már összetettebb.

Én egy gondolatot adnek át neked, ami talán segíteni fog:

Az életben nagyon sok olyan dolgot kell csinálni, amit utálsz, unalmas, "kellafenének", "má'megin'ez". Viszont ameddig ez jár a fejedben, nem fog menni, illetve véres verítekkel lehet csak kinyögni. Ennek nincs értelme.

Az ilyen dolgokat át kell alakítanod magadban olyanná, amit valamilyen szinten mégiscsak kedvelsz.

Találj az autókban, vezetésben egy olyan dolgot, ami érdekes, vagy valamilyen célkitűzést!

En utálom az autókat, de az autóban levő szerkezetek működése például érdekes. Kicsit félek a vezetéstől, de izgalmasak az új helyzetek, új helyek, és az is, hogy az eddig ismeretlen szitukat a KRESZ alapján mindig ki lehet bogozni, és egyre könnyebben, gyorsabban megy.

Izgalmas az autópályán a sebesség, hogy egy marha erős gépet én irányítok. Érdekesek a kicsi, belvárosi utcák, ahol úgy vezethetek, hogy éppen nem rohanok sehová, abszolút a jelenben lehetek. (Nagyon nagy kincs ez a pár perc!!!)

Elképesztően nagy szabadságot ad a lehetőség, hogy a saját autóddal akkor, es oda mész, ahová akarsz, nem kell máshoz alkalmazkodni, szívesseget kérni, hidegben ácsorogni.

Szóval kell, hogy önmagadat lelkesítsd, motiváld! Enélkül a legszuperebb tevékenység is utálatos lehet.

A "nemszeretem" dolgokat is meg lehet kedvelni. Akkor már könnyedén sikerülni fog a tanulás is ;-)

2023. márc. 28. 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!