Daewoo Matíznak 2002-es valóban egybe van az első féktárcsa és a csapágy.Csak egyben tudom cserélni?
Figyelt kérdés
2023. márc. 16. 12:22
2/8 anonim válasza:
Én nem ismerem , de rákerestem és sehol nem mutatja egyben a csapággyal.
3/8 anonim válasza:
Valóban, elhamarkodott válasz volt tőlem az #1-es. Van ilyen, szóval azt feltételeztem, hogy valaki már mondott okosat és nem akarod elhinni. De ezek szerint nem volt túl okos, aki mondta, mert valóban úgy tűnik, hogy ennél nincs egyben a kettő.
4/8 A kérdező kommentje:
Én is így láttam.Lehet meg akar vezetni a szerelőm?
2023. márc. 16. 12:47
6/8 anonim válasza:
A szerelőnek könnyebb egyben kicserélni,de nincs egybe.
7/8 anonim válasza:
Miért lenne könnyebb amikor 4 csavar fogja fel???
8/8 anonim válasza:
Nekem Matizom van, tehát nem találomra írom a választ, nincs egybe a féktárcsa a csapággyal! Viszont az elképzelhető hogy a csapágy is cserére szorul, és akkor egy kalap alatt a szerelő megoldaná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!