Az új féktárcsákon van egy kis olaj réteg, gondolom a korrózió védelem miatt a tárolás ideje alatt, azt le kell törölni beszerelés előtt?
Igazából az első fékezés leviszi kb, csak tudj róla. de a féktisztító is leviszi.
Én mondjuk a horganyzott tárcsákat preferálom, az nem vált levelesrozsdásra két hónappal később a nemkopó felületein.
Erősen ajánlják, hogy az olajréteg ne kerüljön rá a fékbetétre szóval féktisztító+rongy leviszi.
Nekem zimmermann tárcsa van hátul azt nem kellett lemosni, mert bevonatos az tényleg nem rozsdásodik.
Erre találták ki a féktisztítót. Kicsit hatékonyabb, int a törölgetés.
"Nekem zimmermann tárcsa van hátul..."
Nekem elöl-hátul betétekkel kompletten szettben ez a márka van fent. Az alsó pár km-en fura hangja volt a féknek, ahogy dúrta le a betét a tárcsáról a bevonatot. Meg jobban kellett nyomni. De eztán lekopott és onnantól hangtalan és jól fog. A bevonat tényleg jó, az enyém már 3 éves és tartja magát. Még a tárcsa éle sem rozsdás. Igaz, nem ridegtartású autóról van szó. Az előző bevonat nélküli TRW szett az első eső után, azaz 3 nap múlva már csurom rozsda volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!