Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Opel Zafira autóban a tükröket...

Opel Zafira autóban a tükröket hogy lehet úgy beállítani, hogy jól lássam a mögöttes forgalmat, de egyben az elülső ajtó kilincsét is?

Figyelt kérdés

Ha a kilincset való látásra állítom, akkor nagyon nem látok semmit a mögöttes forgalomból.

Ha a mögöttes forgalom szempontjából állítom be, akkor a kilincset nem látom.

Azért fontos nekem az elülső kilincs, mert így tanultam meg párhuzamosan parkolni, hogy mikor kell bekormányozni a parkolóba. Seat Ibiza 2006-os autónál ez rendesen működött:

2023. márc. 14. 10:56
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
69%

Azt senki nem mondta hogy egyik pillanatról a másikra kell megtanulni. Ezért van a vezetés oktatás. Addig az oktatódnak nem szabadott volna vizsgázni hagyni, amíg magabiztosan nem megy a parkolás! Ez a kérdés kb azoktól lenne reális, akik még életükben nem ültek autóban sem, de egy olyan embertől akinek már a jogsija is megvan, nagyon gáz!

Azt sem értem, hogy mit vártál tőlünk válaszként? Hogy azt mondjuk 3 fokot jobbra hajtsd a tükröt, majd 12 fokot lefele? Nem látod magadtól hogy merre kell állítani? Ha meg te is látod hogy a két dolog együtt nem fér bele a visszapillantó látómezejébe, akkor meg megint mit vársz tőlünk?

2023. márc. 14. 13:32
 12/17 A kérdező kommentje:

Oktató nem tehet arról, hogy én tükrök segítségével tudtam szépen parkolni.

Mit várok el? Mondjuk tapasztalatot!

2023. márc. 14. 13:37
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Kaptál választ, ha párhuzamos parkolás jön, akkor átállítod a tükröt, aztán visszaállítod.
2023. márc. 14. 13:50
 14/17 A kérdező kommentje:
13# igen, csak a többieknek szólt, akik csak lehúzzák a másikat.
2023. márc. 14. 15:51
 15/17 anonim ***** válasza:
32%
Senki nem húz le senkit csak nem tudod elfogadni az igazságot.
2023. márc. 14. 16:04
 16/17 A kérdező kommentje:

Mi az igazság? Itt mi?

Mindenki eleve úgy kezdte a vezetést, mint ahogy én most jelenleg. Nekem ne mondd, hogy én nem tudom elfogadni az igazságot, mert szó sincs igazságról!

2023. márc. 14. 17:55
 17/17 anonim ***** válasza:
Pedig meg kell tanulni parkolni. Tükrökkel parkolok de nem nézek kilincseket. Nem baj, ha nem megy, vagy csak bizonyos segítségekkel megy. Kell több tízezer km, városi vezetés, aztán megtanulod hol az autó határai. Menni fog, nincs 2 egyforma modell. De valóban ciki amiko 30-40 évesek, szerintem valami tapasztalattal a hátuk mögött szenvedve parkolnak. És emiatt szóltak be neked. Rémes ezt látni, pár év és neked is zavaraó lesz, pláne ha sietsz és miatta nem tudsz menni, mert feltart a bénázása.
2023. ápr. 17. 16:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!