Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Motorozásnál tényleg baja...

Motorozásnál tényleg baja lehet a prosztatámnak a sok ülés miatt?

Figyelt kérdés

Most kezdeném el a motorozást, ősszel raktam le a jogsit de mondta egy haverom hogy a sok üléstől a motorján gond van a prosztatájával és nem áll fel már neki ez miatt. Ez létezne?

27F

2023. márc. 14. 10:37
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Nyilván ha minden nap reggeltől estig rajta ülsz, nem használ
2023. márc. 14. 10:41
 2/17 A kérdező kommentje:
Na ez azért elég para, erre nem is gondoltam. Nyilván nem szeretne senki megbetegedni. Vagy vegyek zselés nyerget úgy jobb lenne?
2023. márc. 14. 10:44
 3/17 anonim ***** válasza:
Más állandó ülés sem jó; ez nem a motorozásra korlátozódik.
2023. márc. 14. 10:56
 4/17 anonim ***** válasza:
Gondolom nem futárkodni akarsz éjjel-nappal, hóban-fagyban, némi hobbimotorozástól nem lesz semmi bajod, nyugi.
2023. márc. 14. 10:58
 5/17 A kérdező kommentje:
Heti 1-2 nap lenne motorozás. De most jól beparáztatott a haver.:))) vagy sokat kell megállni úgy lehet jobb lesz?
2023. márc. 14. 11:06
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
A haverod vagy fogyi vagy szívat, te pedig bevetted. 14éve motorozom, májusra várjuk a gyereket. Rengeteg motoros ismerősöm van, de még soha egyszer nem hallottam hasonlót. Az ég világon semmi bajod nem lesz.
2023. márc. 14. 11:19
 7/17 A kérdező kommentje:
Na ez megnyugtatott. És mennyit szoktál menni szezonba hetente? Milyen vasad van?
2023. márc. 14. 11:40
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha lesz is az max öregkorra.

Amúgy motorra nem létezik vmi utólagos prosztatavédős ülés"kiegészítő"?

Csak mert bringára létezik, ugye prosztatakímélős nyereg és tényleg érezni is a különbséget.

Igaz a motoron egy nagy felületen ülsz míg bringán viszont csak egy pár centis rész van a combod között ami valóban nyomja a hugycsövet.

2023. márc. 14. 12:35
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Max bicajozástól lehet ilyen gond, erről viszont hallottam, ráadásul nő szájából. Csaj sportolt, meg persze a bicajos se hobbiból tekert, és edzőtáborban szokott lenni ez+az.
2023. márc. 14. 12:37
 10/17 anonim ***** válasza:

8. Már ha olyan zokni valaki.

Én vettem a biciklire chopper ülést és nagyon kényelmes.

2023. márc. 14. 14:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!