Most vásároltam egy Mk2.5 Ford Focus ST-t és nincs benne pótkerék,kerékkulcs de még emelő se.Csak az enyémből hiányzik vagy egyik ilyen modellben sincs? Valamint a tanksapha sincs meg csak egy beöntő nyílás
"Valamint a tanksapka sincs meg csak egy beöntő nyílás"
A tanknyilás ajtaján van olyan toldat, ami becsukáskor pont beleillik a betöltőnyilásba? Ha van, akkor nincs hely a tanksapkának. Tehát az nem hiányzik.
Tegyél bele és akkor nem fog hiányozni.
Vásárláskor kellett volna megnézni.
Hát eladtak neked egy kicsontozott hulladékot. Reménykedj, hogy csak ennyi gondod lesz vele.
Tanksapka nyilván látszott megtekintéskor, normális ember pedig megnézi a pótkerék helyét esetleges javítások után kutatva, amikor átnézi az autót. Szóval tudhattál a hibákról.
Irány a Ford bontós facebook csoportok és fogsz találni komplett pótkerék és tartozék szettet, ahogy tanksapkát is, kis szerencsével színben is egyezőt
Ja, hogy helyes sincs a pótkeréknek?
Az más, akkor gondolom defektjavító készletes volt eredetileg
Ha nincs pótkerék, akkor mire kellene az emelő?
Ha nincs emelő, minek kellene a kerékkulcs?
Ha nincs kerékkulcs, minek kellene a tanksapka? (Hoppá.... Ez nem stimmel. :-) )
A Fordnál létezik egy úgynevezett capless fuel system. Vagyis tanksapka nélküli tanknyílás.
Nincs ott egy felirat, hogy Easy Fuel No Cap?
Lehet bele kulccsal zárható tanksapkát venni, de a benzin útját anélkül is lezárja.
Nyugi, ez ilyen, nincs tanksapka. De ahogy előttem írták, ha zavar, tehetsz rá.
A kerék meg felszereltségtől függ, van-e, vagy helyette defektjavító készlet van benne (ha egy előző tulaj ki nem vette).
Áss egészen a csomagtartó mélyére, duplafenekű. Ott van a helye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!