Ford Focus ST jó választás olyannak aki Focus kedvelő, de szeretne egy tökösebb autót?
Esetleg személyes tapasztalatok, fogyasztásrol?
2015os Model nagyon tetszik
ha érdekel a fogyasztás akkor hanyagold.
nincs értelme az ilyen autónak ha a tulaja azon aggódik hogy hujj sokat fog enni ha oda lép neki.
A 2015-ös modellből van 185 LE-s dízel és 250 LE-s 2 literes benzines is.
Nyilván nem nehéz autó, mind a kettővel jól megy de azért a benzines jobban. Viszont a dízel az, ami jobban fogyaszt.
Csodák meg nincsenek, a fogyasztás kb. arányos a leadott teljesítménnyel. Ha valaki tapossa akkor fog bizony fogyasztani. Kollégámnak amúgy ST-je van (benzines) és azért szereti kenni is neki néhanaján, így döcög el 10-11 liter körül. De ő csak hobbiból tartja, hosszú "normál" utazásra van egy dízelük, az ST-vel csak "bohóckodik". Ha óvatosan vezetné (aminek nincs sok értelme) akkor eljárhatna vele 7 liter körül is.
2 esnek köszii az infót a többiek meg jó lenne ha a kérdésre válaszolnának, nem azt firtatnak h tudom e majd tankolni.. Ha nem érdekelne a fogyasztása akkor vennék 5 literes mustangot
Amúgy személyes tapasztalatok jól jönnének😊
óvatosban 10-12 liter. városban még több.
ha hajtod is akkor 16-20 liter
Ha tetszik vedd meg. Nem rossz az. Nem fog levegővel menni naes ?
Nekem régen volt egy mazda 6 mpsem. Azért vettem mert hajtani akartam 16 literrel jártam vele. De arra volt ha 8 litert evett akkor valamit elrontottam bár bement 8 liter alá is de nem volt normalis hasznalat ha ilyen keveset eszik.
Feltehetőleg az St is ilyen lesz ha élvezed 15 litert írj fel de azért veszed.
# 9
Bantottak kiskorodban? Mi a baj, mesélj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!